in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: PARTNER JE PREOKUPIRAN SOBOM I SVOJIM PROBLEMIMA I NIJE SPOSOBAN DA VAS SHVATI

Jarac

Ako ste u vezi:

Tokom maja, zauzeti Jarčevi, treba da ostave probleme sa posla na kućnom pragu, kako ne bi tenzijom izazvali nepotrebne konflikte i svađe sa članovima porodice. Vaš ljubavni odnos sa partnerom je ćudljiv i promenjiv, jer vaše misli lutaju i nisu usmerene na partnera. Nesloga u kući i na poslu najverovatnije će vam izazvati pojačanu nervozu, a da bi skunuli smrknutu i ljutitu masku sa lica, najviše bi vam prijalo da se opustite na zabavama i u društvu. Obogatite vaš zajednički zabavni život, jer podrška planeta ukazuje na odlično razumevanje sa partnerom u ovom segmentu. Takođe, bazirajte se na konkretne i praktične stvari, koje zahteva od vas porodica i kuća.

Ako ste slobodni:

Mnogi predstavnici Jarčeva obično nisu preterano romantični, niti vole da iskazuju svoja oduševljenja, ali ovoga meseca, otkriće nešto drugo u sebi i shvatiti koliko su dugo potiskivali svoja osećanja. Na nekoj zabavi, rođendanu ili slavlju, srešćete neodoljive oči jedne Vage, Ribe ili Bika i može vam se dogoditi ljubav na prvi pogled. Vi ćete se zaljubiti do ušiju i uz malo strpljenja biće to obostrano. Imate prilike da otkrijete u sebi romantično biće, koje će ovoga puta činiti ludosti, koje vam nisu svojstvene. Čarobno!

Vodolija

Ako ste u vezi:

Vodolije koje su u braku ili dužim vezama u ovom mesecu će dosta vremena provoditi u kući, jer tamo nalaze svoj mir, ljubav i podršku. Topli familijarni odnosi su ovoga puta izvor vaše energije. Čak i nesuglasice sa partnerom oko odmeravanja snaga autoriteta će biti ublažene porodičnom harmonijom i ljubavlju. Manja renoviranja stana ili kuće, zajednički ručkovi i porodični skupovi ispuniće vas velikom radošću.

Mnogi mladi parovi će poželeti da oforme porodicu i zakazaće datum venčanja. Nekima će stići prinova u kuću.

Ako ste slobodni:

Slobodne Vodolije će biti raspoložene da organizuju kućne zabave, a krenuće od proslave Prvog maja, zatim skoro svakog vikenda biće prilike da dovodu društvo u kuću ili vikendicu. Sve ovo će biti savršeno organizovano uz puno hrane, roštilja i pića. U domaćoj atmosferi i opuštenosti, privući ćete jednog Lava, Vagu, Ribu ili Devicu. Iz drugarskih odnosa desiće se po koja avantura, a u poslednjoj dekadi maja imate mnogo šanse da se zaljubite i uđete sa nekom od poznanika u ozbiljnu vezu.

Ribe

Ako ste u vezi:

Bračne Ribe i one koje su u dugim vezama, tokom maja imaće promenjivu situaciju. Delovanjem spoljnih okolnoti, vaš partner je u težoj situaciji i treba mu više vašeg razumevanja i pažnje. Posebno u prvoj dekadi maja bavićete se rešavanjem problema novca, doma i dece. Bez obzira, što nećete imati mnogo vremena jedno za drugo važno je da se usaglasite, jednako angažujete i podržavate. Ova situacija nije mnogo romantična, ali je harmonična i zbližiće vas na jedan dublji način. Napetost ne traje dugo, jer će se se prilike promeniti već nakon 9. maja, kada Jupiter iz vaše kuće partnerskih odnosa krene direktno i doda više sreće. Izlaskom iz teškoća imaćete vremena jedno za drugo i volje za lepe trenutke i ljubav. Na muci se poznaju junaci!

Ako ste slobodni:

Ribe koje nisu u vezi, svoje slobodno vreme češće provode na kućnim zabama i sedeljkama u poznatom društvu.

Kratkotrajne avanture možete doživeti na nekom izletu ili putovanju, gde ćete privući pažnju jednog Raka, Bika, Jarca, Vodolije ili Vage. Planetarne pozicije, a time i okolnosti se menjaju krajem maja, kada Merkur vaša planeta ljubavnih odnosa, krene direktno i omogući vam da se više zbližite sa osobom koja vam se dopada. Posebni dani za ljubav će biti 22. i 25. maj.

SAT ROĐENJA ODREĐUJE KARAKTER: DA LI STE ROĐENA ZAVODNICA ILI POSLOVNA ŽENA

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE