in

Žene u horoskopu: JARAC – Odana, ambiciozna, stroga i predana svemu čemu se posveti

Mane žena rođenih u znaku jarca su – tvrdoglavost; plahovitost; kompleksi „više vrednosti“; osvetoljubivost; ciničnost; sklonost ka samosažaljenju; egocentričnost; hirovitost; materijalizam; podmuklost; sklonost ka ulepšavanju stvarnosti ili pak bezočnom laganju; snobizam, zatvorenost i nepristupačnost; stidljivost i sklonost ka skrivanju pravih emocija; sklonost ka odustajanju ili stalnom ponavljanju istih pogrešaka.

Žena rođena u znaku jarca kada se zaljubi

Ženske osobe rođene u znaku jarca, vrlo su zatvorene i teško se odlučuju na emotivne veze pre svega iz straha da ne budu izneverene i povređene; svoju emotivnost i želju za ljubavlju i pažnjom vrlo vešto skrivaju i nikada ne umeju da jasno pokažu svoja prava osećanja.

Emotivnim partnerima su vrlo odane i verne, i nisu sklone ljubavnim izletima bilo kakve vrste, a iako su po pravilu vrlo zaljubljive prirode i sklone su da često maštaju o idealnim partnerskim i bračnim odnosima, njihova „hladna“ spoljašnjost i potpuno kontradiktorni signali koje „šalju“ osobama muškog pola, bivaju vrlo često potpuno pogrešno rastumačeni.

Međutim, čak i onda kada se potpuno iskreno zaljube, žene u znaku jarca vrlo često ne znaju kako da osobama suprotnog pola stave do znanja kako se zaista osećaju, jer su sklone da se veoma dobro kontrolišu i suprimiraju svoje duboko skrivene želje za pažnjom i voljenošću, pa često budu pogrešno shvaćene od strane muškaraca koji im se dopadaju, jer pre svega pokušavaju da sa njima uspostave drugarski odnos, u nadi da će pre svega sami potencijalni partneri shvatiti kako se žene jarčevi zaista osećaju.

Kako su osobe rođene u ovom znaku zodijaka vrlo „škrte“ i stidljive u pokazivanju svojih pravih emocija, najčešće budu potpuno pogrešno shvaćene kao neko ko želi da ima samo drugarski ili prijateljski odnos sa osobama muškog pola, pa su sklone da se povuku u sebe i da svoju često neatraktivnu spoljašnjost ili nesigurnost u sebe na ljubavnom polju, smatraju kao glavnu prepreku ili pak uzrok za doživljeni emotivni brodolom.

Žene jarčevi su sklone da sanjare i da fantaziraju o savršenim partnerima, pa često propuste prave prilike koje su im sasvim blizu, bilo da su u pitanju poslovni saradnici ili dugogodišnji prijatelji, koji su u njih potajno zaljubljeni.

Žena jarac vrlo često ne može samu sebe da definiše, i sklona je da se u potpunosti „izgubi“ u cilju da dobro izbalansira između realnosti i svoje bujne mašte. Iako su u svojoj suštini vrlo odlučne i sasvim otvorene kao osobe, žene jarčevi su u pokazivanju emocija veoma nesigurne u sebe, i ne umeju da protumače ni potpuno očigledne znake koje im muškarci šalju, već će pre pomisliti kako ih neko ismeva ili želi da im se naruga.

U „bračne vode“ žene jarčevi obično ulaze u kasnijem životnom dobu, a nedostatak ljubavi i emotivne ostvarenosti zamenjuju poslom i napornim radom koji im u svakoj situaciji služi kao izvanredno opravdanje da pobegnu od realnosti.

Iako je vrlo sklona zaljubljivanju i želji da se dopadne suprotnom polu, žena jarac nije avanturista i nikada ne srlja u veze bez prethodno dobro isplaniranih „koraka“ i uplitanja doze racionalnosti u svoje emotivne nastupe.

Žena jarac ima vrlo mali broj partnera, kojima je sklona da se vrati čak i posle bolnih raskida ili povređene sujete, iako ne oprašta prevare ili izdaju poverenja bilo koje druge vrste.

Kada žena jarac pronađe svog idealnog emotivnog partnera, ume potpuno suprotno svojoj prirodi, da bude vrlo spremna na kompromise i da brani svoje, jer smatra da će vrlo teško ostvariti kvalitetan odnos i postići poverenje koje joj je neophodno kako bi ostala dosledna sebi.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku jarca

Muškarci koji privlače žene u znaku jarca, mogu da budu na prvi pogled potpuno pogrešan izbor, jer su vrlo različiti od njih samih. Žene u znaku jarca vole muškarce koji su muževni, ili pak vrlo fizički atraktivni, ili koji su im na bilo koji način potpuno nedostupni.

Takođe, žene jarčevi su zbog svog neiskustva u ljubavi vrlo često sklone da poveruju muškarcima koji su veliki zavodnici ili laskavci, i kada se sa njima upuste u emotivne veze bivaju uvek ili povređene ili pak grubo izigrane, ali za sve partnerove greške obično okrive sebe i neretko upadaju u depresivna raspoloženja i sklone su da se samosažaljevaju.

Pravi partneri koje žene jarčevi traže, moraju da poseduju dozu sigurnosti i samosvesnosti, i da budu spremni da istrpe njene često nagle promene raspoloženja, da prepoznaju vrlo dvosmislene signale i da uspešno „polože“ test vernosti i bezuslovnog poštovanja.

Žene u horoskopu: STRELAC – Jednostavne, fantastične, jedinstvene i neponovljive

Žene u horoskopu: VODOLIJA – Samostalna, nezavisna, uvek iskrena i često pogrešno shvaćena