in

Žene u horoskopu: STRELAC – Jednostavne, fantastične, jedinstvene i neponovljive

Mane žena rođenih u znaku strelca su – lakomislenost; netoleratnost prema licemerju i laganju; nervoza, agresivnost; sklonost odustajanju; pesimističnost; sarkastičnost; sujetnost; sklonost ka uvredljivosti; nepodnošenje autoriteta i nametanja tuđeg mišljenja; doza samoljubivosti i egocentričnosti u ponašanju; razmaženost; svojevoljnost; naivnost; ranjivost; preterana emotivnost i „lično shvatanje“ uvreda ili omalovažavanja; sklonost ka „izlivima besa“; ogorčenost; doza preterane ekstravagantnosti u ponašanju i odevanju; osvetoljubivost.

Žena rođena u znaku strelca kada se zaljubi

Žena rođena u znaku strelca, u ljubavi je vrlo otvorena, iskrena i do jedne mere vrlo prostodušna i svoje srce ume da „pokloni na dlanu“ osobi za koju smatra da je za nju idealan emotivni partner i oslonac.

Žene ovog znaka zodijaka, obično su fizički vrlo atraktivne, zgodne i svesne sebe, pa nije retkost da im spoljašnji izgled bude glavni adut u zavođenju partnera. Međutim, duboko u sebi, žene strelčevi su vrlo stidljive i emotivne i pokazuju dozu ranjivosti i preosetljivosti, pa ih pogrešan pristup ili pak neodgovarajući partneri mogu veoma lako i grubo povrediti.

U svaku svoju emotivnu vezu, žena strelac „ulazi“ vrlo iskreno, i iako nije sklona da se olako zaljubljuje ili da upada u kratkotrajne flertove i avanture, voli pažnju koju joj suprotni pol poklanja, i ume u njoj da uživa.

Zbog prevelike doze poverenja i urođenog shvatanja da su svi ljudi koji je okružuju nužno dobri i neiskvareni, žene ovog znaka zodijaka, vrlo često su sklone da naprave potpuno pogrešne izbore u smislu emotivnih partnera, i da iz takvih veza izađu veoma povređene i da se dugo i teško „oporavljaju“ od pretrpljenih ljubavnih poraza.

Karakteristično za žene rođene u znaku strelca, jeste i to da se često vraćaju istim partnerima, koji su ih čak više puta povredili ili izneverili, jer duboko u sebi veruju da svojom iskrenošću i ljubavlju koju pružaju, mogu da promene i najveće zavodnike, licemere ili prevarante.

Žena u znaku strelca je po nekada spremna da oprosti čak i prevaru i iznevereno poverenje, ali kada jednom odluči da „stavi tačku“ na neku vezu ili pak na bračnu zajednicu, ostaje neumoljiva i uvek i bez izuzetka je nepokolebljiva u toj svojoj odluci.

Žene u horoskopu: ŠKORPIJA – Spoj lepote, intuicije i inteligencije, dobrodušnosti i zajedljivosti

Žene u horoskopu: JARAC – Odana, ambiciozna, stroga i predana svemu čemu se posveti