in

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NJEGOVA MAMA MISLI O VAMA

Foto: Damir Bošnjak

RAK

Vaša svekrva vas tretira kao vojnika pod njenom komandom, pa smatra da je za vas bolje da na vreme, od prvog susreta sa njom, počnete da je slušate – utoliko bolje po vas. Njenom sinu, ona je i dalje na prvom mestu, a ne vi, pa valjda to treba da vam bude jasno.

Njenoj kćerki ne smete zapovedati, jer šta će onda vaša tašta da radi? Ako pokušate da je ignorišete ili provocirate, pogubićete živce.

LAV

Njegova naizgled prijatna, ali vrlo tvrdoglava mama sve zna, u sve se razume, a pogotovo u vaš odnos sa njenim sinom. Uostalom, ko će ga bolje poznavati nego rođena majka. I tu počinje ‘mrtva trka’, a pošto ona zna vašu slabu tačku (nervi), može vas iznurivati u nedogled.

Vaša tašta misli da zaista imate toliko toga zajedničkog, a najviše njenu kćerku, pa zato vodite računa kako se ponašate.

DEVICA

Ako niste vešti na rečima kao njegova mama, teško da ćete sa njom izaći na kraj, ali ona sa vama hoće. Ubeđena je da preterujete sa pričom o problemima u vezi sa kućom, čuvanjem dece ili kuvanjem ručka, jer misli da sve to hoćete da natovarite njoj na vrat.

Njena majka vas je odmah snimila, zapazila naravno sve vaše mane i od tada vam štošta ‘nabija na nos’, sve u nadi da ćete pokleknuti pred njenim argumentima.

OVO JE ISHRANA I DIJETA PREMA TVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2019-TE: VRIJEME JE ZA NOVE IDEJE, ZNANJA, OSLOBODITE SVOJ UM