in

HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR OD 18. APRILA DO 15. MAJA: Prošlost se vraća na velika vrata, budi spremna na ovo

Ovaj mali zločesti planet će se vrteti unazad u svom sektoru finansija, samopoštovanja i distribucije energije za Ovnove. Šta to znači? Možda ćete dobiti svoj dugovani novac, a možda će vam se javiti bivši poslodavac ili neko ko će uticati na vaše samopoštovanje. U ovom periodu, Ovnovi će se posvetiti vrednovanju sebe, pa će se vratiti u prošlost kako bi razumeli kako su svojim izborima došli do trenutne situacije. Ako se pitate kako poboljšati svoje finansije, sada je pravo vreme da se uhvatite u koštac sa tim pitanjem!

Bikovi, spremite se! Retrogradni Merkur dolazi u vaš sektor izgleda, tela i imidža. Sada je pravo vreme za promene i razmišljanje o ishrani, imidžu i načinu na koji se predstavljate. Ovo može podstaći promene u vašim životnim stavovima, pa budite spremni na to. Uvidi koje ćete dobiti odnose se na vas – vaš izgled, pozicioniranje i status.

Dragi Blizanci, Retrogradni Merkur će biti u vašem sektoru podsvesti, sna, iluzija i onoga što ne primećujete u svom životu. Moguće je da ćete se vratiti na mesta koja ste ranije posetili ili se baviti starim temama. Vreme je da postanete pažljiviji prema onome što se dešava oko vas i obratite pažnju na svoje snove jer možete otkriti neke tajne.

KADA OVO PRESTANEŠ RADITI, SMANJIĆEŠ BRIGU I NESREĆU

Horoskop za Veneru u Blizancima od 11. aprila do 6. maja najviše će uticati na ova 4 znaka, posebno u oblasti ljubavi!