in

Moćan astrološki događaj nakon više od 200 godina – PLUTON je ušao u VODOLIJU: Vreme da prihvatite nepoznato i da se pozabavite transformacijom vašeg života

Jarac

Oblast fokusa: novac

Kada Pluton pređe u vašu drugu kuću, koja upravlja novcem i finansijskom sigurnošću, ovo će biti vreme za duboke promene u vašem odnosu prema novcu. Možda ćete se suočiti sa nekim finansijskim izazovima, ali će vas to takođe naterati da razmotrite svoje vrednosti i prioritete u životu. Kada se suočite sa ovim istinama, moći ćete da donosite odluke koje će vam pomoći da izgradite zdraviji odnos sa novcem i materijalnim dobrima.

Vodolija

Oblast fokusa: lični razvoj

Kada Pluton pređe u vaš znak, to će biti vreme velike transformacije i preobražaja. Ovo će vas primorati da se suočite sa svojim strahovima i ograničavajućim uverenjima kako biste se otvorili prema novim mogućnostima. Ovo može biti vrlo izazovno, ali će vas istovremeno osnažiti i omogućiti vam da izgradite iskreniji i autentičniji odnos sa samim sobom. Ovo će biti vreme kada ćete otkriti svoju pravu svrhu u životu i stvoriti put ka sopstvenoj evoluciji.

Ribe

Područje fokusa: intuicija

Vodolija je glava vaše dvanaeste kuće, koja je kuća vaše podsvesti. U ovom prostoru, Pluton je kod kuće jer ste pozvani da razmislite o tome šta još nosite i šta vam više ne služi. Bavićete se stvarima iz prošlosti, završecima, ranama, pa čak i karmom iz ovog života i prošlih života. Dok budete prolazili kroz ovu fazu, direktno ćete se suočiti sa svojim promenom i moći ćete da krenete ka životu koji je usklađen sa prirodom vaše duše.

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Ako si spremna da se zakuneš na večnu ljubav – sad je pravo vreme!

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Neki će se konačno zaljubiti, dok će drugi otkriti manipulaciju