in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. NOVEMBRA 2018-TE: NOVA SIMPATIJA, VELIKE PROMJENE I SVAĐA

JARAC

Ljubav

Uran se u retrogradnom hodu vratio u vaše polje doma, stabilnosti, završetaka. Ponavljaće se situacije od ranije sa emotivnim ili bračnim partnerom i sada je trenutak, kao i u narednih mesec dana, da stvari ili dovedete u potpunosti u normalu ili da napravite neke preseke. Različite natalne karte, različiti ljudi i okolnosti – pa samim tim i različita dešavanja. Videćete ubrzo u kojoj ste tačno kategoriji…Oni koji su usamljeni, ništa vas ne koči osim vi sami sebe. Da prilika ima, ima ih – samo je pitanje da li su one u vašim očima odgovarajuće. Ima tu situacija i preko posla i iz prošlosti i onih koji vam nude tajnu vezu ili samo povremenu avanturu – svega ima, a vaše je da li ćete nešto da prihvatite ili ne.

Posao

Posla preko glave, užurbana svakodnevica, vi u jurnjavi – eto ukratko kakva vam je sedmica u koju ulazite. Nećete se vi osećati loše, da se razumemo – čak će tu biti i nekih novih ponuda, vrlo zanimljivih predloga i mogućnosti da napravite po koji pozitivan preokret. Ali sve to neće biti dovoljno da u potpunosti budete zadovoljni svojim rezultatima. Čini vam se da sve funkcioniše previše sporo. Na žalost, tako trenutno mora da bude. Doći ćete vi do onoga što želite, naravno – kroz vreme.

Novac

Foto: Damir Bošnjak

I ova nedelja vam nudi par jako lepih mogućnosti za zaradu. Moguće je da ćete odraditi i neki dodatni poslić koji ćete odmah naplatiti, i to fino.

Zdravlje

Manji pad imuniteta od ove sedmice. Ništa nije strašno, ali bićete skloni prehladama. Više vodite računa o sebi.

Hrana

Vi ste bolje raspoloženi, a samim tim – i više obraćate pažnju na svoju ishranu. Niste neumereni, ali vam je jasno šta je vašem organizmu potrebno i pridržavaćete se toga. Odgovara vam ćureće i juneće meso, riba, a od povrća krompir, šargarepa, kupus.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU JAKO POSESIVNI I NEĆE VAM DATI DA MRDNETE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN DIPLOMATA, BIK NEFLEKISBILAN, ŠKORPIJA HRABRA