in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. NOVEMBRA 2018-TE: NOVA SIMPATIJA, VELIKE PROMJENE I SVAĐA

STRELAC

Ljubav

U fazi ste velikih ličnih promena. Razmišljate i funkcionišete na drugačiji način. E sad, to je za vas super, ali pitanje je koliko ćete uspeti da se uklopite sa partnerom na dalje. Da se razumemo – prvenstveno je potrebno da se vi osećate dobro u svojoj koži, ali to može uticati na odnos sa voljenom osobom. Nekima od vas takva situacija baš odgovara jer im je dosta ovakvog načina funkcionisanja. Mars od ove sedmice ulazi u vaše polje doma – u periodu od narednih nešto više od mesec dana rešiće se sve – na dobar ili na onaj drugi način….Strelčevi koji su bez partnera imaju više opcija – i prošlost, i tajnu vezu i neka flertovanja i ludovanja i dobru zabavu. Stabilnost….teško da je sada možete dostići.

Posao

Dobra energija vas nosi i nije ni čudo što se pred vama otvaraju nove poslovne mogućnosti. Neki od vas će baš u ovoj nedelji započeti važne pregovore i ozbiljno razmišljati o velikim promenama u dosadašnjem poslovanju. Ipak, da ne bude da je sve savršeno – Merkur u vašem znaku kreće retrogradnim hodom, pa će fokusiranost i skoncentrisanost sada biti teško postići. Bićete skloni i greškama i propustima pa morate poraditi na organizaciji, ali i proveravati sebe često.

Novac

Neke tenzije po pitanju finansija polako će početi da popuštaju. Sledi vam par priliva koje niste očekivali. No, još uvek nije vreme za opuštanje.

Zdravlje

Brzo se umarate i gubite energiju, a teško vam je da je nadoknadite. Da, potreban vam je odmor, ali vam je potrebno i više fizičkih aktivnosti i okruženost pozitivnim ljudima.

Hrana

Konkretno u narednih mesec dana potrebno je pojačati ishranu. To ne znači da trebate da budete neumereni i da jedete sve i svašta, već da se okrenete svežem voću, povrću, ribi, namirnicama bogatim vitaminima i mineralima.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU JAKO POSESIVNI I NEĆE VAM DATI DA MRDNETE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN DIPLOMATA, BIK NEFLEKISBILAN, ŠKORPIJA HRABRA