in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. NOVEMBRA 2018-TE: NOVA SIMPATIJA, VELIKE PROMJENE I SVAĐA

LAV

Ljubav

I na dalje će u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom povremeno postojati obostran „kratak fitilj“, ali sa druge strane – sada će se otvoriti i prilike da se lakše i lepše komunicira, da se zatvore neka neprijatna poglavlja i dobiju odgovori na pitanja koja su vas mučila. Ovu nedelju bi najbolje bilo iskoristiti ili za više društvenih aktivnosti sa voljenom osobom, ili čak za neki „brzinski“, kraći put ili izlet. U ovome biste oboje istinski uživali. Lavovi koji su usamljeni imaće „vruće-hladno“ situacije. Sa osobom koja vam se dopada kao da ne uspevate da uspostavite onakav kontakt kakav biste želeli, a sa druge strane – neko iz prošlosti ko možda ne živi blizu vas non stop se javlja i „čačka“ vas…

Posao

Neko vam nudi mogućnost promene, daje poslovnu šansu koja izgleda prilično primamljivo i oko koje ćete se dvoumiti da li da je prihvatite. Vi i jeste u periodu kada treba promeniti neke ustaljene navike, krenuti sa nečim novim, ako ništa drugo makar uvesti novine u poslovanje. Tako da – sada jeste vreme za pregovore i novitete. Doduše, retrogradno kretanje Merkura može vas malo zakočiti ili terati da ponavljate dogovore i više se bavite papirološkim pitanjima, ali idite korak po korak i rešićete to.

Novac

Novac i dolazi i odlazi u talasima. Na to trenutno ne možete nešto naročito uticati, pa je iluzorno nervirati se.

Zdravlje

Kod starijih Lavova mogu se aktivirati hronični problemi i tegobe. Prolazni, ali dovoljni da vas nerviraju. Mlađi – dobro ste.

Hrana

Slatkiše, preterani unos namirnica od belog brašna, premasnu i prezačinjenu hranu – izbegavajte. Potrebni su vam proteini iz ribe, mesa, jaja. Možete pojačati mlečne proizvode kao što su sir, jogurt, kiselo mleko.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU JAKO POSESIVNI I NEĆE VAM DATI DA MRDNETE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN DIPLOMATA, BIK NEFLEKISBILAN, ŠKORPIJA HRABRA