in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. NOVEMBRA 2018-TE: NOVA SIMPATIJA, VELIKE PROMJENE I SVAĐA

RIBE

Ljubav

Merkur, planeta partnerskih odnosa kreće retrogradnim hodom u ovoj nedelji i u napetom je aspektu na vaš znak. Šta ovo znači? Pa znači da će komunikacija biti problematična jer će voljena osoba delovati u vašim očima kao neko ko vas zanemaruje, zaboravlja, stavlja na stoto mesto. To će samo buditi bes u vama i želećete da se „razračunavate“. Malo spustite loptu, znate ni vi niste cvećka – a i ne može baš uvek biti sve po vašem…..Oni koji su usamljeni – neko vas već odavno muva, najverovatnije ili preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja i društvenih mreža. Moguće je da ćete ovoj osobi dati priliku i dozvoliti joj da vam se više približi. Bilo bi dobro da ste više društveno aktivni, da više izlazite….

Posao

Vesti koje dugo čekate a vezuju se za vaš status na poslu i karijeru – mogu doći do vas tokom ove sedmice. Da li ćete biti zadovoljni ili ne zavisi samo od toga koliko ste očekivali. U svakom slučaju, napredovanje vam stoji. Takođe, neko vam nudi promenu, nov poslovni projekat ili prelazak na drugo radno mesto – itekako je moguće da je to već u prethodnoj godini bilo aktuelno, ali da tada niste mogli da uradite nešto konkretnije po ovom pitanju. Sada jeste vreme za akciju, pokrenite se.

Novac

Ništa loše se ne vezuje za vaše finansije trenutno. Možda niste najzadovoljniji količinama novca koje dobijate, ali to trenutno ne možete promeniti.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaš znak može doneti viroze i prehlade. Jačajte imunitet. Kod starijih – problemi sa venama i krvnim pritiskom.

Hrana

Sva češće sebi govorite – aman, stani! A teško vam je da poslušate. Šta da radite kada jedete na nervnoj bazi i ne umete da se zaustavite. No, vrlo brzo će se i to promeniti, ne brinite. Vi se trudite da budete umereniji, a rezultati će ubrzo doći…

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU JAKO POSESIVNI I NEĆE VAM DATI DA MRDNETE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN DIPLOMATA, BIK NEFLEKISBILAN, ŠKORPIJA HRABRA