in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. NOVEMBRA 2018-TE: NOVA SIMPATIJA, VELIKE PROMJENE I SVAĐA

RAK

Ljubav

U ovu sedmicu Rakovi u emotivnim i bračnim vezama ulaze u nekom čudnom, promenljivom raspoloženju. Postoji nezadovoljstvo u vama, bilo za to pravih razloga ili ne – kao da vam je već preko glave i ovakvih situacija i ovakvog perioda sa partnerom. U ovakvim momentima nemojte reagovati preemotivno kao što umete – pustite da kroz neka lepa dešavanja i komunikaciju sa voljenom osobom ti nemiri u vama iščeznu. Oni koji su usamljeni imaće još jedan talas žala za prošlošću – ili bivšeg partnera početkom nedelje neće moći da izbace iz glave, ili će se dotični baš u tom periodu javiti. No, ovi dani vam nude i bolje raspoloženje – neko ko se od skora pojavio pokazuje jako interesovanje za vas.

Posao

Iako je poslovno ova nedelja dosta pozitivna i daje vam neke jake prilike za napredak, ipak bi na neke stvari trebalo obratiti pažnju. Retrogradno kretanje Merkura u polju posla govori o tome da bi trebalo više pažnje obratiti na papirološka pitanja i dokumentaciju, ali i na odnos sa kolegama. Takođe, ukoliko u ovom periodu dogovarate nove projekte, poslove, pogotovo sa stranim firmama – treba biti oprezan i pre potpisivanja detaljno proučiti svaku stavku ugovora. Moguća su kasnija razočarenja.

Novac

U ovoj sedmici vaše se finansije mogu popraviti u većoj meri. Neki od vas mogu pomalo rizikovati i od tog rizika i profitirati. Ipak, ne igrajte se sa velikim sumama….

Zdravlje

Iako je zdravstvena situacija dosta bolja nego u proteklom periodu, možete „pasti“ na sitnicama – sklonost prehladama i manjim tegobama sa stomakom.

Hrana

Ishrana koja vam daje dovoljno energije – sa više svežeg ili barenog povrća, sa više mesa i ribe, a sa manje šećera, konzervirane hrane, testenina od belog brašna – odgovarala bi Rakovima tokom ove sedmice. Uzimajte u međuobrocima koštunjavo voće, naročito bademe, orahe.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU JAKO POSESIVNI I NEĆE VAM DATI DA MRDNETE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN DIPLOMATA, BIK NEFLEKISBILAN, ŠKORPIJA HRABRA