in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. NOVEMBRA 2018-TE: NOVA SIMPATIJA, VELIKE PROMJENE I SVAĐA

VODOLIJA

Ljubav

Nekih sitnih i „blic“ raspravica može biti povremeno tokom ove sedmice u vašim emotivnim relacijama. No, ovo su samo talasi neke negativne energije, koja će brzo iščeznuti obzirom na to da i vi i partner trenutno imate i volju i želju da poboljšate svoj odnos. Komunikacija sve rešava, ali isto tako – pozitivu vam donose promene u odnosu, više živosti, dobrih dešavanja! Oni koji su usamljeni, ostvariće jedan izuzetno zanimljiv kontakt i upoznati osobu koja kao da je „pravljena“ po vašoj meri – u sebi sadrži sve ono što volite i čemu se nadate! Takođe, Vodolijama i dalje stoji period kada mogu uživati u nezobaveznim kontaktima, u flertovanju sa suprotnim polom, u druženju i izlascima.

Posao

Tačno ćete u ovoj nedelji prepoznavati kada morate sačekati a kada je vreme za inicijativu i akciju! Nosi vas jedan talas pozitivnih okolnosti i dešavanja. Čak se mogu ponovo pokrenuti dogovori koje ste davnih dana započeli i odustali od njih jer su došli u neku formu blokade ili zastoja. Neke izuzetno povoljne vesti dolaze vam preko prijatelja ili društvenih kontakata, veza. Retrogradno kretanje Merkura može donekle prolongirati sve situacije, ali uz malo strpljenja – sve je ostvarivo!

Novac

Priliva ima, ali vi kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru kada je u pitanju njihovo raspoređivanje. Pare vam odlaze na potpuno nebitne stvari….

Zdravlje

Ako do sada niste – u ovoj sedmici je pravi trenutak da se pokrenete. Potrebna vam je fizička aktivnost – videćete ubrzo koliko se dobro osećate!

Hrana

Mars u ovoj sedmici ulazi u vaše polje hrane, što znači da će vam u narednom periodu biti potrebna ishrana koja vam donosi energiju, a da ćete morati striktno da izbegavate namirnice za koje već odavno znate da nisu dobre po vas.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU JAKO POSESIVNI I NEĆE VAM DATI DA MRDNETE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN DIPLOMATA, BIK NEFLEKISBILAN, ŠKORPIJA HRABRA