in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. NOVEMBRA 2018-TE: NOVA SIMPATIJA, VELIKE PROMJENE I SVAĐA

DEVICA

Ljubav

Retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura od ove nedelje, upozorava Device u emotivnim vezama i brakovima da je neophodno poboljšati komunikaciju sa partnerom. Iako trenutno nema nekih većih rasprava i nesuglasica, one kao da spavaju ispod površine i svakako bi ih trebalo preduprediti. Posvetite više pažnje voljenoj osobi, saslušajte šta ima da vam kaže – nemojte njene reči samo da propustite kroz uši i momentalno zaboravite. Oni koji su usamljeni, imaju više ljubavnih ponuda, što od strane osoba koje zaista žele nešto ozbiljnije, što od strane onih koji bi da se malo zabave i dobro provedu sa vama. Treba napraviti sada pravi odabir, jer nikome ne piše na čelu šta hoće od vas. Ne žurite sa odlukama.

Posao

Dešavanja u poslovnom segmentu su vas zatrpala sa svih strana i vi odjednom više ne možete da se snađete kako treba. Zaboravljate dogovore, zaboravljate da završite sa nekim obavezama, kasnite. No, čak ni ovakvo vaše funkcionisanje neće umanjiti vrednost onoga što vam u ovom periodu dolazi. Neka ponuda od strane prijatelja ili saradnja sa društvenim organizacijama, grupama – izgleda kao vrlo primamljiva i trebalo bi o njoj ozbiljno razmisliti.

Novac

Venera je u vašem polju novca krenula direktnim hodom, što hoće doneti blagu stabilizaciju finansija. Ipak, ne smete se opuštati.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija kod mlađih Devica. Stariji su ipak još uvek u osetljivom periodu i trebali bi da rade na jačanju imuniteta.

Hrana

Kao za baksuz – ove nedelje vam prija sve što je pikantno, jako začinjeno – naravno, sve ono što vašem varenju i organizmu generalno ne odgovara. Sveže povrće vam je trenutno neophodno, i to naročito crveni kupus, šargarepa, cvekla, celer.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU JAKO POSESIVNI I NEĆE VAM DATI DA MRDNETE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN DIPLOMATA, BIK NEFLEKISBILAN, ŠKORPIJA HRABRA