in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: SVAĐA SA PARTNEROM, LJUBOMORA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

JARAC

Ljubav

Dajete sebe emotivnom ili bračnom partneru, ali nedovoljno. Možda vama izgleda da se trudite, ali to je daleko od pravih rezultata. Pokažite više topline, dajte neku finu i nežnu reč. Samo prisustvo nije dovoljno, treba se malo otvoriti…..Ukoliko ste usamljeni, trenutno ste u periodu kada staro može postati novo. Naravno, ukoliko vi to želite. Ako niste u svojoj glavi raščistili sa nekom prošlošću, evo – sada imate popravni ispit. Pa vidite na koju ćete stranu – da li da konačno kažete „pa pa“ i zauvek stavite tačku na ovu priču, ili da date šansu još jednom….pa kom opanci, kom obojci. Ima tu i nekih novih ljudi koji se motaju oko vas, uglavnom preko interneta ili prijatelja. Ali sve je to nešto „idi mi, dođi mi“…

Posao

Biće nekih izuzetno dobrih dešavanja, ali biće i problema. Jedna potpuno šarena nedelja u kojoj će najpre biti važno da vi pre nego što nešto uradite – dobro razmislite i još bolje isplanirate. Dolaze vam vesti koje najavljuju velike promene, koje najavljuju pokretanje nečega što je bilo u zastoju a čemu se vrlo nadate. Sa druge strane – suočavate se sa promenljivim dešavanjima i još promenljivijim ljudima maltene na dnevnoj bazi. Sa njima se borite, ali ne fizički – već koristite mozak.

Novac

Nemojte rizikovati mnogo sa novcem u ovoj nedelji. I dobro razmislite u šta ćete ga uložiti. Bolje plaćajte ono što dugujete, ne pokrećite nešto novo.

Zdravlje

Moguće su povrede. Takođe – u ovom vam je periodu potrebno više odmora nego inače. I dobrog sna. I malo bolje ishrane…

Hrana

Upali ste u period potpuno jednolične ishrane. A i vi nešto jedete preko volje, čisto da biste imali nešto u stomaku. Živite na grickalicama i nekim brzinskim obrocima, ne na pravoj hrani. Menjajte nešto. I vašem je znaku potrebno dosta čajeva, dosta vitamina.

AKO POVRIJEDIŠ NEKOG OD OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA ON ĆE SE POTRUDITI DA PATIŠ DO KRAJA ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2018-TE: BLIZANCE ČEKA PROMJENA NA BOLJE, LAV ODLUČAN, RIBE U ZANOSU