in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: SVAĐA SA PARTNEROM, LJUBOMORA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

LAV

Ljubav

Još jedna sedmica koja donosi dosta nervoze i gomilu neprijatnih dešavanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Potrebno je razumevanje da bi se stvari rešile, ali povremeno ni vi ni partner nećete imati baš nikakvu želju da se prilagodite jedno drugom. Ponovo će se na dnevni red izvući pitanja koja nisu rešena, ponovo će se vrteti jedne te iste stare priče oko kojih se stalno sukobljavate. Samo polako, proći će i ova sedmica…..Ukoliko ste usamljeni, ispada da je oko vas gomila novih osoba, mnogo zanimljivih dešavanja….ali realizacija, u smislu konkretnog ulaska u novu emotivnu priču – kao da se non stop odlaže i izmiče vam iz ruku. Opustite se i uživajte u dešavanjima, za sve postoji vreme i mesto….

Posao

Od samog početka nedelje pokrenuće se nešto što je bilo zakočeno, stići će lepe vesti, stići će prave informacije, stići će odgovori koje ste čekali. E sad, to ne znači da će ostatak nedelje biti put posut laticama ruža, naprotiv. Imaćete vi, dragi moji, itekako posla, itekako trčanja i jurnjave, itekako nervoze i sukobljavanja sa ljudima koji menjaju mišljenja i ponašanja svakog časa. No, to ćete prevazići, kao i milion puta do sada i u konačnici biti zadovoljni onim što ste uspeli da postignete.

Novac

Izgleda da ni jedna nedelja ne može da prođe a da vas neki trošak ne saplete. No, bar će biti dovoljno prihoda iz kojih ćete moći da izdvojite i platite ono što morate….

Zdravlje

Još uvek ste negde „ni tamo ni ovamo“ po pitanju zdravlja. Vitaminizirajte se, odmarajte se, spavajte, okružite se dobrom energijom i pozitivnim ljudima. Osećaćete se bolje.

Hrana

Imaćete utisak da nikako ne uspevate da u potpunosti zadovoljite glad koju osećate. Svaki čas ćete posezati za hranom, svaki čas nešto grickati ili uživati u omiljenom slatkišu. Privlačiće vas i hrana koja je jako začinjena. Ako do sada i niste bili neki pobornik ljutog, sad ćete promeniti mišljenje.

AKO POVRIJEDIŠ NEKOG OD OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA ON ĆE SE POTRUDITI DA PATIŠ DO KRAJA ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2018-TE: BLIZANCE ČEKA PROMJENA NA BOLJE, LAV ODLUČAN, RIBE U ZANOSU