in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: SVAĐA SA PARTNEROM, LJUBOMORA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

RAK

Ljubav

Partner nešto ljubomoriše, samo vas nervira svojim postupcima i rečima – a vi se trudite da stvari ispravite, sredite, da pronađete rešenje i sve izgladite. Iako u nekim momentima može izgledati kao da je vaš trud uzaludan – nemojte odustajati, naravno – ako su ovakve situacije do sada bile retke i ako odnos vredi truda jer sve se ipak može srediti. Ukoliko vaš odnos doživi veći, ko zna koji po redu u nekom dužem vremenskom periodu, potres – možda je i vreme da pustite, da svedete račune i da nastavite dalje sami. Oni koji su usamljeni – prošlost je aktuelna, i sada ako to želite – možete obnoviti staru ljubavnu priču. Ako je baš to ono što vam srce i duša hoće – ne slušajte druge, vratite se unazad.

Posao

Posvećeni ste ciljevima koji su vam bitni, ali to ne znači da će ih biti lako i ostvariti tokom ove sedmice. Pripremite se na dosta sporosti i na nešto komplikovaniju i težu komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Povremeno će vas hvatati nervoza, ali ne dozvolite da se odrazi na vaš učinak na poslu. Neke haotične situacije krenuće da se polako smiruju u drugom delu sedmice. Rešavanje papirologije koja vam je vrlo važna jeste na vidiku. Neki od vas dobiće i jako povoljne vesti koje su dugo čekali.

Novac

Iako i dalje niste u periodu finansijske stabilnosti, uspećete da zapušite neke „rupe“ koje će se povremeno javljati. Očekuje vas novac koji vam neko duguje ili nešto što niste do sada naplatili.

Zdravlje

Stariji Rakovi će imati problem sa kostima, zglobovima, kičmom, zubima. Kod mlađih – manje urinarne infekcije ili viroze.

Hrana

Uhvatiće vas neka prolazna neraspoloženja tokom ove sedmice, neki emotivni, mentalni „padovi“ pa će vam svaka hrana biti neukusna, nećete biti ni malo gladni i nećete uživati ni u najomiljenijim jelima. Ako ništa drugo, makar konzumirajte više voća i više tečnosti, naročito čajeva.

AKO POVRIJEDIŠ NEKOG OD OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA ON ĆE SE POTRUDITI DA PATIŠ DO KRAJA ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2018-TE: BLIZANCE ČEKA PROMJENA NA BOLJE, LAV ODLUČAN, RIBE U ZANOSU