in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: SVAĐA SA PARTNEROM, LJUBOMORA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

BLIZANCI

Ljubav

Nije strašno, ali nije ni savršeno u vašim partnerskim odnosima. Imaćete utisak da taman prevaziđete jedan problem, kad eto ga novog, spremnog da ga – naravno vi rešavate. Partner je nekako sporovozan, sve je prepustio vama, a vi se nervirate i raščišćavate, gunđajući u sebi. Problem nije u vama dvoma, već u okolnostima koje su oko vas. Proći će, samo polako i bez stresa. Ukoliko ste usamljeni, ima tu nekih vrlo zanimljivih dešavanja. Sigurno je da se pojavio neko zbog koga povremeno u mozgu imate minijaturne zemljotrese i ne znate gde udarate. Vrtite se jedno oko drugog, flertujete, čačkate se – jednom rečju – muvate se sve u šesnaest. A i neko iz prošlosti vas se setio. Ali kasno, više vas ne zanima..

Posao

Neke dobre vesti, prijatne informacije, najave novca ili napredovanja – obeležiće ulazak u ovu sedmicu. Da je lepo, lepo je – pogotovo ako ste to prilično dugo čekali. No, to ne znači da vam je ova sedmica mirna. Izgleda meni da ćete se vi lepo natrčati i dobrano oznojiti na poslu. Moraćete da ispravljate i rešavate mnogo toga, da se možda bakćete i sa papirima ili sa nekim zakonskim procedurama. Sve u svemu – jedna vrlo brza, ne toliko loša, ali prilično zamarajuća nedelja za vas.

Novac

Kako god okrenuli – izgleda da stabilnost po pitanju finansija trenutno ne možete da postignete. Non stop imate osećaj da ste na klackalici.

Zdravlje

Kašljanje, kijanje, šmrckanje, prehlade svih vrsta. Čuvajte grlo, čuvajte bronhije i pluća. Pravi ste mamac za bakterije i viruse.

Hrana

Prave ste „Toze nervoze“ u ovoj sedmici i sigurno je da ćete po pitanju apetita ići iz krajnosti u krajnost – čas gladni kao vuk, čas mrljavite po tanjiru i preskačete obroke. Uzimajte više tečnosti i ne jedite s nogu – preskačite brzu hranu, grickalice i slatkiše. To pravi obroci nisu.

AKO POVRIJEDIŠ NEKOG OD OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA ON ĆE SE POTRUDITI DA PATIŠ DO KRAJA ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2018-TE: BLIZANCE ČEKA PROMJENA NA BOLJE, LAV ODLUČAN, RIBE U ZANOSU