in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: SVAĐA SA PARTNEROM, LJUBOMORA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

ŠKORPIJA

Ljubav

Sa emotivnim ili bračnim partnerom morate da prođete još jedan „krug“ nerazumevanja, pritisaka, ljubomore. Šta da se radi, ispada da ne može drugačije. To ne znači da će u ovoj sedmici biti samo loših dešavanja, ma neće. Imaćete vi i svojih divnih momenata koje mogu obeležiti lepe i nežne reči i velika strast. Dakle, jedna klackalica od nedelje….Snaći ćete se, ne brinite. Ukoliko ste usamljeni, e tu je tek kompletna zbrka. Ima prošlosti, ima noviteta, ima osoba sa kojima imate razliku u godinama, ima strasti, ima ludila, ima flertovanja….Jasno vam je – šta vam „zapadne“ u ovoj sedmici, sve u zavisnosti od vaših ličnih predispozicija u natalnim kartama. U svakom slučaju – dosadno vam neće biti….

Posao

Prvo će vas ulazak u ovu sedmicu obradovati. Nekim lepim vestima, dolaskom nekih rešenja, završetkom papiroloških pitanja, informacijama koje vam obećavaju novac ili koje vam otvaraju nove poslovne puteve. A onda ćete se nakon toga malo svađati, malo nervirati, malo trčati i juriti. Gledajte da u brzini ne napravite sami sebi problem ili da ne odate neku informaciju koja vam je važna a koju drugi mogu iskoristiti. Takođe, gledajte da nešto ne zabrljate sa dokumentacijom.

Novac

Para će biti. Neke će doći, neke će tek biti najavljene, neke će vam vratiti, neke ćete dobiti na konto poslova koje ste ranije odradili. U svakom slučaju, oparićete se. A onda ćete to sa slašću spiskati.

Zdravlje

I pripadnici vašeg znaka moraju da vode računa da ne žure, da gledaju gde idu, da budu oprezniji u saobraćaju. Starije će malo boleti kičma i zglobovi.

Hrana

Čas jedete redovno, kvalitetno….čas vas situacije i okolnosti uhvate „u mašinu“ pa zaboravite na hranu ili glad zadovoljavate nekim brzim obrocima ili grickalicama. Takođe, uhvatila vas je pomama za slatkišima i ne možete da je se otarasite nikako…

AKO POVRIJEDIŠ NEKOG OD OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA ON ĆE SE POTRUDITI DA PATIŠ DO KRAJA ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2018-TE: BLIZANCE ČEKA PROMJENA NA BOLJE, LAV ODLUČAN, RIBE U ZANOSU