in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: SVAĐA SA PARTNEROM, LJUBOMORA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

DEVICA

Ljubav

Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom će čas biti savršena, čas vam unositi nervozu. Teško je da u ovoj sedmici možete u potpunosti postići stabilnost po ovom pitanju. Kada budete u periodima kada se bolje razumete – pokrenite neka pitanja koja su vam oboma važna. Kada shvatite da ste u periodu nerazumevanja i nervoze – bolje se povucite i sačekajte da se strasti smire….Ukoliko ste usamljeni, lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom – oko vas su nove osobe koje su vrlo interesantne i koje vas „čačkaju“ direkt u mozak, što vama jako prija. No, kao i prethodne nedelje – tu se neka prošlost vrti, pa gledajte šta ćete sa njom. Bivši partner vam nudi susret. Razmislite šta ćete.

Posao

Nedelja koju će obeležiti „plus-minus“ situacije u poslovnom segmentu. Red lepih vesti, red nesporazuma. Red rešavanja nečega što ste dugo čekali, red problema u komunikaciji. Red lakoće, red komplikovanih situacija. I tako iz dana u dan. Ono što je izuzetno dobro jeste da vam mozak radi sto na sat u ovom periodu i da ne postoji problem koji nećete moći da rešite. Čak ćete i uživati u tome – da savladavate prepreke, da se borite, izborite i izađete kao pobednik.

Novac

Neke parice će vam doći, verovatno ste ih čekali i nadali im se, i sada konačno stižu do vas. Ne mogu da vam stabilizuju finansije, ali će vam doneti da malo lakše dišete.

Zdravlje

Ne brzajte, ne žurite – možete se povrediti. Takođe – budite oprezniji i u saobraćaju ove sedmice. Podložni ste i prehladama, osetljivi su vam grlo i pluća.

Hrana

Burno je i oko vas i u vama, energija se troši nemilice i zaista vam je potrebna raznovrsna hrana, količinski obilnija, da biste imali dovoljno energije za sve. Pored redovnih obroka, ubacite i neke energetski jake užine, sa puno koštunjavih plodova, meda. Pravite vitaminske koktele od voća i povrća.

AKO POVRIJEDIŠ NEKOG OD OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA ON ĆE SE POTRUDITI DA PATIŠ DO KRAJA ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2018-TE: BLIZANCE ČEKA PROMJENA NA BOLJE, LAV ODLUČAN, RIBE U ZANOSU