in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: SVAĐA SA PARTNEROM, LJUBOMORA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

VAGA

Ljubav

Negativne strasti su se malo primirile, a one dobre, vruće i slatke – funkcionišu savršeno. Zato drage moje Vagice – znate na koju stranu trebate da krenete kada su vaša partnerstva u pitanju. Sada u drugi plan stavite ljubomoru, neka nerviranja i probleme – a na prvo mesto stavite spavaću sobu. I uživajte. Ukoliko ste usamljeni, ljubav vam se vraća na velika vrata. Kontakt Merkura i retrogradne Venere, vaše vladarke – donosi vam da, stare, bivše, eks partnere i ljude koje znate od ranije. Ako nešto od toga vredi, vi lepo proberite i uzmite. Ako ne vredi, stavite u fijoku zaborava i zaključajte je. Ima tu i novih, nešto mlađih od vas, ali slatkih i zanimljivih i vrlo, vrlo erotski zamamnih….Vi gledajte šta ćete sad….

Posao

Stvari koje ste već pokrenuli sada su u fazi da se odvijaju same od sebe i vi tu nemate mnogo posla. Doći će vam ili neke veće pare, ili neko napredovanje ili pak neke vrlo povoljne poslovne vesti početkom nedelje – u svakom slučaju – nešto što će vas obradovati. Da ćete imati mnogo posla, hoćete. Da ćete imati obaveza preko glave, ma hoćete i to. Ali ne mogu da kažem da će vam biti loše. Nervozu i neprijatne trenutke ćete ili zaobilaziti ili rešavati. Sve ćete postići, i biti zadovoljni učinkom.

Novac

Kažu da pare ljude kvare, ali baš vas briga. Bitno je da one dolaze, a vi se trudite da vas ne pokvare u potpunosti. Idu neki novci, idu….radujte im se, ali ih nemojte spiskati za dva dana….

Zdravlje

Ozbiljno shvatite potrebu za unošenjem više tečnosti. Jako vam je osetljiv urinarni trakt i mokraćni kanali, a samim tim i bubrezi.

Hrana

U ovoj sedmici vaš apetit će biti nešto pojačan i teško ćete ga držati pod kontrolom. Mamiće vas zalogaji, slatki i slani i non stop ćete nešto grickati između obroka. I dalje postoji potreba da se što više hidrirate, pa makar tu budite odgovorni prema sebi.

AKO POVRIJEDIŠ NEKOG OD OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA ON ĆE SE POTRUDITI DA PATIŠ DO KRAJA ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2018-TE: BLIZANCE ČEKA PROMJENA NA BOLJE, LAV ODLUČAN, RIBE U ZANOSU