in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: SVAĐA SA PARTNEROM, LJUBOMORA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

RIBE

Ljubav

Prvo će vam biti divno sa partnerom. Onda ćete se sporečkati ili čuti nešto što će vas ubosti direkt u srce. Onda će vam opet biti divno. I to drugo „divno“ trebalo bi da ipak funkcioniše do kraja sedmice. Sve u svemu – jedna više divna a manje negativna nedelja je pred vama. Nemojte samo da sve to divno zanemarite a da samo sebi razbijate mozak negativnostima. Batalite to. Ukoliko ste usamljeni, prošlost je tu i dalje, u svim svojim oblicima i bojama. Bode vas u mozak, ne da vam da nastavite dalje. Zakopali ste se u nju i ne možete ni makac. Biće susreta, biće. Na tom susretu koječega može biti – i strasti i ludila u mozgu. Nećete moći da se ošašavite tri dana. Hoćete nešto novo? Da valja? E, teško sada, žao mi je…

Posao

Mozak vam čas funkcioniše savršeno, brzinom od sto na sat….čas se toliko upletete u gomilu problema, u milion informacija koje vas napadaju sa svih strana, pa ne možete da se sastavite. Znam da vam je ovaj period mentalno jako naporan, ali izdržite. Ima to svoju svrhu, naravno, iako je sada ne vidite. Neko će vam reći, došapnuti, najaviti – nešto mnogo dobro i povoljno što vam se sprema. Samo morate da sačekate, samo morate SADA da date sve od sebe. Ne posustajte. Idu dobre i velike stvari, ubrzo.

Novac

Znate i sami da ne zarađujete onoliko koliko dajete sebe. I to vas negde boli. Ali šta sad – rešiće se i ovo u vašu korist. U ovoj nedelji ste mi promenljivi totalno po pitanjima novca….

Zdravlje

Starije Ribe bi mogle imati problem sa krvnim sudovima. Kod mlađih – nesanica, loše spavanje. Pokušajte da se tokom dana više odmarate.

Hrana

Manje mesa, ali zato više ribe – bilo da je ona rečna ili morska – to će itekako i vašem stomaku, ali i vašem organizmu i zdravlju prijati. Takođe, ne posežite za slatkišima svaki čas, više se okrenite voću – naročito citrusima.

AKO POVRIJEDIŠ NEKOG OD OVIH 5 ZNAKOVA HOROSKOPA ON ĆE SE POTRUDITI DA PATIŠ DO KRAJA ŽIVOTA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR 2018-TE: BLIZANCE ČEKA PROMJENA NA BOLJE, LAV ODLUČAN, RIBE U ZANOSU