in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: NOVA OSOBA TI ULAZI U ŽIVOT I DONOSI VELIKE PROMENE

OVAN ♈

Posao

Merkur će 2. januara ući u znak Vodolije i na samom početku nove radne godine će vam omogućiti da poboljšate odnose sa saradnicima i da uđete u pregovore o novim vidovima saradnje. Venera koja prolazi kroz vaše polje posla i karijere će 5. januara praviti odnos sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za prave poteze u pravom trenutku, kao i uspeh ako se bavite zdravstvom ili uređenjem enterijera. Venera će 9. januara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da steknete bolji osećaj za saradnju sa nadređenima i osobama od autoriteta. Vaš poslodavac će vam pružiti veliko poverenje i poveriće vam odgovorne i rukovodeće poslove, što vam može doneti uspon u karijeri. Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da čuvate poslovne tajne. Saradnja sa inostranim partnerima će nailaziti na teškoće. Izbegavajte nelegalne poteze jer biste mogli da se nađete pod sankcijama inspekcije. Merkur će krenuti retrogradno 14. januara i izazvaće teškoće na polju timskog rada. Imaćete zastoje u pokretanju novih planova.

Sunce će 16. januara praviti konjunkciju sa Plutonom i ostvarićete saradnju sa osobom od uticaja koja će vam otvoriti važna vrata i kontakte i uz čiju pomoć ćete pokrenuti veliki projekat koji vam može doneti uspon u karijeri i dobitke. Merkur će 23. januara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da uvidite šta je neophodno da poboljšate u odnosima sa saradnicima. Mars će 24. januara ući u znak Jarca i vaše polje karijere. Usmerićete napore u sve što je prioritetno i što vam je od vitalnog značaja. Ispoljićete veliku veštinu i rukovodeće sposobnosti. Venera će krenuti direktno 29. Januara i omogućiće vam da nadoknadite deo po deo obaveze koje su bile u zastoju u prethodnom periodu.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima inženjeringa, građevinske industrije, menadžmenta, projektovanja i dizajna.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera će praviti odnos sa Neptunom na početku januara i doneće vam dobar osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti skladne intimne trenutke. Venera će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i vašu vezu ćete postaviti na stabilnije osnove. Sa partnerom ćete se složiti u vezi zajedničkih ciljeva i pokrenućete se ka njihovom ostvarivanju.

Venera će 29. januara krenuti direktno, što će vam omogućiti da ozbiljno poradite na svemu što je narušavalo stabilnost vašeg odnosa sa partnerom u prethodnom periodu. Vašoj vezi će biti potrebna stabilna struktura, a vi ćete već imati jasan osećaj šta je to što je dovodilo do nestabilnosti i kroz promenu ponašanja i pristupa partneru ćete postići više sklada.

Ako ste slobodni:

Odnos Venere sa Neptunom na početku januara učiniće da se zaljubite u osobu koja je senzualne prirode, romantična, kreativna i maštovita. U početku će vam delovati previše osetljiva i povučena, ali ćete vrlo brzo i spontano započeti da se viđate na nekim mestima gde možete biti sami i gde možete da provodite zajedničko vreme na konstruktivan način. Do kraja meseca ćete biti sve bliže jedno drugom, pojaviće se snažna osećanja i započećete ozbiljnu i dugu emotivnu vezu.

Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će im se na prvi pogled dopasti koja će im otvoreno pokazati naklonost. Važno je da obratite pažnju da ne pravite greške koje su vam ranije donosile neuspeh. Šanse da uđete u novu vezu su na vašoj strani.

Zdravlje

Prva polovina januara vam donosi dobro zdravlje. Bićete u pokretu i počećete da upražnjavate novi način zdravog života, što će vas činiti otpornijim na fizički umor i stres. Merkur će krenuti retrogradno 14. januara, što će dovesti do slabljenja vašeg imuniteta. Bićete podložni prehladi i bolovima u zglobovima. Na sreću, smetnje će biti lakše i prolazne.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i lake za probavu. Od povrća uzimajte kiseli kupus, kisele krastavce, zatim spanać, boraniju, grašak i krompir. Od voća će vam prijati jabuke, mandarine, ananas i kivi, kao i urme i suve šljive. Od mesa jedite piletinu i morsku ribu. Jogurt i sir koristite svakodnevno. Izbegavajte brzu hranu i grickalice.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 2. JANUARA 2022: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE TE DA IDEŠ DALJE

EVERYTHING EVERY MAN WANTS TO HEAR: LIBRA SUPPORT, SCORPIO TRUTH