in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: Pojedinci će imati veoma uzbudljiv novembar, dok ima i onih koji će patiti

ŠKORPIJA

Novembar će otkriti intelektualnu stranu Škorpije i oni će žudeti za znanjem. Ne očekujte ništa od sebe u vezi sa fizičkim aktivnostima ovog meseca; Međutim, mogli biste imati nekog uspeha u oblasti retorike. Takođe, vaše pamćenje će biti veoma dobro, tako da ga možete spojiti sa proučavanjem nečeg prilično izazovnog, jer je sada vreme kada imate sposobnost da apsorbujete mnogo informacija. Imaćete tendenciju da se prejedate ovog meseca, ali trebalo bi da se malo uzdržite; u suprotnom, mogli biste imati problema sa digestivnim sistemom.

U novembru vam neće nedostajati smisla za humor, a druge ćete zabaviti puno smešnih priča i iskustava. Merkur će biti razlog zašto će vaše govorne veštine biti odlične, a vi ćete dobro komunicirati. S druge strane, u nekim situacijama možete biti previše iskreni i cinični.

U svakom slučaju, ovaj period će biti savršen za učenje i sticanje znanja. Bićete veoma koncentrisani, a vaš um će biti neumoran. Verovatno ćete se baviti mnogim neobičnim temama, kao što su seks ili ezoterizam i univerzum.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2023: Iznenadna sreća, ljubavnik, prevara i laž

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA 2023: Pomalo turbulentno razdoblje gdje ćete trebati otvoriti karte