in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: Pojedinci će imati veoma uzbudljiv novembar, dok ima i onih koji će patiti

VODOLIJA

U novembru, Vodolije neće ni na trenutak zaustaviti svoj proces razmišljanja. Počećete da razmišljate o svom životu, ali ćete upasti u balon preteranog razmišljanja i biće vam teško da se izvučete odatle. Ne dozvolite sebi da budete dole zbog ovih stanja. Pokušajte da skrenete pažnju i obratite pažnju na nešto drugo, možda pokušajte da naučite novi jezik, ali samo pokušajte da se vaš mozak fokusira na nešto drugo. Takođe, deljenje sa prijateljima bi vam moglo pomoći, ali nemojte se previše upuštati u svoje probleme, već se fokusirajte na činjenicu da imate tako neverovatne ljude oko sebe.

U novembru će se snažno manifestovati uticaj Saturna. Iako vam to nije uobičajeno, trudićete se da se što više udaljite od ljudi oko sebe. Nećete biti zainteresovani za tuđe probleme jer ćete se fokusirati uglavnom na svoje misli. Melanholija kraja godine pokrenuće misli o (ne)postizanju ciljeva.

Neraspoloženje i samopotcenjivanje pokušaćete da nadoknadite gomilanjem imovine. Bilo da se radi o malim stvarima ili nekretninama, nećete moći da prestanete da kupujete, a kupovaćete u suštini sve što vam naiđe.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2023: Iznenadna sreća, ljubavnik, prevara i laž

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA 2023: Pomalo turbulentno razdoblje gdje ćete trebati otvoriti karte