in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: Pojedinci će imati veoma uzbudljiv novembar, dok ima i onih koji će patiti

DEVICA

Novembar budi u Devici sposobnost komunikacije. Postaćete centar pažnje u društvu svojih prijatelja. Svi vaši prijatelji će rado saslušati vaša mišljenja i priče, a vi ćete steći simpatije od mnogih ljudi. Tokom ovog perioda bićete veoma iskreni, što je veliki plus, a osim toga, moći ćete da nađete način da izrazite svoje mišljenje kako ne biste nikoga uvredili. To će ceniti i vaše kolege i pretpostavljeni na poslu i zahvaljujući tome ćete postići veliki uspeh. Možda će vam šef ponuditi bolju poziciju.

Vaše mišljenje će imati dalekosežan uticaj u novembru. Zahvaljujući uticaju Merkura, ostali će vas saslušati i shvatiti veoma ozbiljno. Mnogima ćete čak postati uzor i steći priznanje za svoja dugoročna dostignuća. Vaša kreativnost će izaći na videlo, zahvaljujući kojoj ćete neprestano smišljati načine da zadivite druge.

Device će takođe biti odlični mentori ovog meseca. Vaše veštine posmatranja će se izoštriti i vrlo brzo ćete otkriti kako stvari zapravo stoje. Vaša sposobnost da utešite svoje voljene samo rečima biće neverovatna.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2023: Iznenadna sreća, ljubavnik, prevara i laž

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA 2023: Pomalo turbulentno razdoblje gdje ćete trebati otvoriti karte