in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: Pojedinci će imati veoma uzbudljiv novembar, dok ima i onih koji će patiti

RIBE

Ribe mogu da se opuste u novembru jer im ovog meseca ništa neće smetati, a moći će da uživaju u životu u potpunosti. U ovom vremenskom periodu biće najbolje da se fokusirate na bliske ljude. Zahvaljujući svojoj empatiji i dobroti, možete pomoći svakome kome će to biti potrebno, a to će vam zagrejati srce. Osmeh na licima vaših rođaka biće ključan za vas ovog meseca. Nećete morati da brinete o svojoj finansijskoj situaciji ovog meseca, pa se razveselite i idite na odmor ili kupite sebi nešto lepo.

U novembru ćete biti bliže svojoj porodici. Međutim, ne zaboravite na rođake van vašeg intimnog porodičnog kruga, jer ih dugo niste videli. Bićete u idealnom raspoloženju za obnavljanje odnosa i svi biste voleli da se prisetite starih dana. Neugodne situacije vas neće srušiti, a neće vam ni smetati problematični ljudi.

Sredinom novembra Mesec će biti u poziciji Riba, i samim tim će imati značajan uticaj na vas. Povećan je rizik od povreda stopala i nogu, pa treba ostati kod kuće i ne baviti se zahtevnim sportom.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2023: Iznenadna sreća, ljubavnik, prevara i laž

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA 2023: Pomalo turbulentno razdoblje gdje ćete trebati otvoriti karte