in

KAKO POSTIĆI DA U PORODICI NEMAŠ SVAĐA: DJEVICI NE POKAZUJ NERVOZU, BLIZANCU UVIJEK ODGOVORI NA PITANJA

Ako je vaš partner/dijete VODENJAK

Teško ćete se uz njega odmoriti, jer je stalno u pokretu, dinamičan je i voli promjene. Nemojte kritizirati njegovo suprostavljanje društvu jer ga je planet Uran, koji vlada Vodenjakom, učinio buntovnikom. Vodenjak brani svoj stav i svoju slobodu, buni se protiv pravila koje društvo nameće, a on ne podnosi. Znajte da se može okrenuti i protiv vas ako pomisli da ga gušite ili sprječavate u ostvarivanju ideja.

Brak za Vodenjaka predstavlja vrhunac pokazivanja osjećaja. Budite zadovoljni ako ste se uspjeli vezati za takvu osobu. Ne morate se uvijek složiti sa svim njegovim idejama, ali možete uvijek biti “neutralni”, pa ćete izbjeći sukobe. Ako ipak dođe do nesporazuma i svađe, znajte da kod Vodenjaka to traje dugo. Zato je najbolje da popustite, a kad prođe prvi bijes, osobe ovog znaka su spremne priznati grešku i od vas zatražiti savjet.

Inače veselo i živahno, dijete rođeno u znaku Vodenjaka može postati zamišljeno i tužno u pubertetu. Kao da ga ništa ne zanima. Morate se mnogo truditi da ga izvučete iz apatije.

Poneseni iznenadnom velikodušnošću, mali Vodenjaci mogu sve svoje stvari i knjige pokloniti prijateljima! Često traže novac za razne nepotrebne stvari. Protiv toga se možete boriti samo na jedan način – odredite djetetu džeparac i nemojte mu davati ni lipu preko toga. Tako će se naučiti cijeniti ono što dobije.

100% TAČNO: OVO SU NAJBOLJI LJUBAVNICI PO HOROSKOPU IKADA

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2019: SA NOVIM KORAKOM, RADITE NA SEBI I MANITE SE LOŠIH NAVIKA