in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2022: ČEKA TE TUGA, DETE, LJUBOMORA

JARAC

PISMO-LJUBAVNICA-VERNOST

Ljubav

Vaše emotivne veze I porodične I bračne relacije trebale bi da tokom maja funkcionišu dobro. Ono što vam je najbitnije jeste kvalitetna komunikacija, a tokom ovog perioda će je biti. Na taj način ćete lako uspeti da prevaziđete bilo kakvu problematiku. U poslednjoj dekadi maja možete oboje biti malo statični, neraspoloženi – ne dozvolite da ovo utiče na vas I da vas distancira jedno od drugog. Što se tiče slobodnih Jarčeva, I ovaj vam mesec nudi ljubavne šanse, najpre kroz poznanstva preko prijatelja ili porodičnog segmenta. Sredina meseca je posebno pogodna da otpočnete nešto novo I lepo….

Posao

Poslovni segment je takođe miran, možda previše miran za ono što biste vi želeli. Da, vi hoćete biti vrlo aktivni, ali će za svaki rezultat trebati prilično vremena i strpljenja. Sve će se pokretati sporo, ili ćete pak morati da se dosta nervno i energetski « istrošite » da biste ostvarili pravi rezultat. Naći ćete pravi način da komunicirate sa nekim saradnicima, uspevaćete da se prilagodite, čak i ostvarite kompromis. Najbolja vam je druga dekada maja, jer će tu i poslovni, ali i finansijski rezultati biti vrlo dobri.

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete, bavite fizičkom aktivnošću, budete u prirodi I na svežem vazduhu. Previše ste statični I to I vi negde sami znate…

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav