in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

LAV

LJUBAVNICA-UDOVICA-DETE

Ljubav

Prva polovina meseca je promenljiva kada su vaše veze ili brakovi u pitanju. Odnos sa partnerom će zavisiti od vašeg raspoloženja, a vi nećete biti baš « svoji » i ići ćete iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku divni i savršeni, puni ljubavi, a već u sledećem – mrzovoljni, hladni, distancirani. No, i vaše ali i raspoloženje u vašim emotivnim relacijama popravlja se ulaskom u treću dekadu maja. Slobodni Lavovi mogu u ovom periodu biti u jakom kontaktu sa dve osobe. Jedna je definitivno vezana za vašu prošlost, dok je druga neko potpuno nov, ko se pojavljuje preko segmenta prijatelja. Sami odlučite šta vam paše….

Posao

Lavovi su spremni za neke nove poslovne poduhvate, za nešto što su prilično dugo čekali ili oko čega su se angažovali u prethodnom periodu. Sada je došao pravi trenutak za realizaciju a najpovoljniji momenat je tokom treće dekade maja. U ovom periodu takođe možete dobiti ponudu za novu saradnju ili će postojeći poslovni partner imati novi predlog za vas. Po pitanjima finansija nećete proći loše, ali nećete moći baš ni da se pohvalite. Najisplativije su vam prva i treća dekada u ovom mesecu.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija, osim što Lavovi mogu imati povremeno tegoba koje se vezuju za kičmu I zglobove.

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća