in

NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Otkrivanje istine, godina ljubavi i sreće za ove znakove

Vodolija 2024

Ove godine ste u centru pažnje, Vodolijo, i u tome verovatno ima i dobrih i loših stvari. Možda ćete dobiti više pažnje nego što želite. S druge strane, verovatno imate nešto važno da pokažete svetu!

Pluton je u vašem znaku, evo šta to znači
Godišnji horoskop 2024. godine stiže s jednom velikom vešću za Vodolije. Pluton prelazi u vaš znak – prvo od 20. januara do 1. septembra, a zatim se vraća 19. novembra i tu ostaje naredne 2 decenije!

Ne brinite, zvezde su vas spremale na ovaj događaj, jer Pluton bukvalno čisti vašu kuću podsvesti još od 2008. godine. Za to vreme, vi možda još niste shvatili šta je ono što tačno želite, ali definitivno znate šta ne želite!

Vi nailazite na fazu života u kojoj ćete se redefinisati. Vaša autentičnost će porasti do neslućenih granica. Bićete svoji više nego ikada, ali i dalje ćete teško nalaziti odgovor na pitanje “Šta ja zapravo želim?”. Zbog toga će pronalaženje istinske sreće biti malo teže.

Venera u Vodoliji 2 puta tokom 2024. godine

Ljubavna planeta Venera je u vašem znaku dva puta tokom 2024. godine: od 16. februara do 11. marta i od 7. decembra do kraja godine.

Ključni datumi: 16. februar-11. mart, 7-31. decembar

Oba puta, ona se susreće sa intenzivnim Plutonom, prvo 17. februara, a zatim 7. decembra. Vaše romantične željeće biti vrlo intenzivne i na momente iznenađujuće. Možda ćete biti u iskušenju da prekršite neka pravila kako biste dobili ono što želite.

Venera nadjačava Jupiter 24. februara i tada ćete možda učiniti neke stvari koje će iznaniditi i partnera i okolinu, a i vas same. 19. decembra, Venera harmoničnije sarađuje sa Jupiterom i imaćete podršku da preuzmete neke rizike koje inače ne biste. Uradite to tada!

Pažljivo komunicirajte tokom totalnog pomračenja Sunca
Potpuno pomračenje Sunca 8. aprila utiče na vašu 3. kuću komunikacije. Pomračenja obično otežavaju uočavanje stvari, tako da bi razgovor sa drugima mogao biti frustrirajući u ovom trenutku.

Ključni datum: 8. april

Čak i ako je neko drugi na neki način legitimno u krivu, znajte da vi nemate moć da kontrolišete njegove misli i postupke.

Jačanje načina na koji organizujete svoje misli, možda kroz vođenje dnevnika, može vam pomoći da date najbolje od sebe u bilo kom izazovnom razgovoru.

Takođe, uzmite u obzir da biste se mogli bolje izraziti kroz pisani oblik. Godišnji horoskop 2024 vam savetuje da sve važne stvari u aprilu mesecu komunicirate putem mejla i drugih pisanih poruka.

Jupiterov boravak u Blizancima podiže raspoloženje
25. maja Jupiter se useljava u vaše razigrano 5. polje. Pod ovim uticajem, koji traje do kraja godine, spremni ste da budete posebno kreativni i duhoviti.

Ključni datumi: 25. maj, 2. jun, 19. avgust, 24. decembar

Kako se Jupiter bude usklađivao sa Plutonom 2. juna, namerno privlačenje pažnje može biti mudar potez. Sa magnetnim Plutonom u vašem znaku, verovatno ćete biti primećeni bez obzira na to šta radite, tako da bi trebalo da se potrudite da budete sigurni da je to za nešto dobro.

Finansijska ograničenja mogu vas naterati da želje i hirove držite pod kontrolom, dok se Jupiter napreže protiv restriktivnog Saturna u vašem finansijskom sektoru 19. avgusta i 24. decembra.

Retrogradni Merkur izaziva vaše odnose

Vaši odnosi mogu zahtevati strpljenje tokom ovogodišnjeg retrogradnog Merkura. Merkur je retrogradan u vašem komunikacijskom sektoru od 1. do 25. aprila, nagoveštavajući veliki broj nesporazuma tokom i oko totalnog pomračenja Sunca.

Ključni datumi: 1-25. april, 5-28. avgust, 25. novembar-15. decembar

Verovatno ćete osetiti potrebu da insistirate na razgovorima koji bi trebalo da reše probleme i neprijatne situacije, ali to će samo pogoršati stvari. Bolje je da sačekate da partner bude spreman na taj razgovor.

Još jedno potencijalno problematično mesto za slaganje sa drugima je kada retrogradni Merkur utiče na vašu 8. kuću intimnosti i 7. kuću partnerstva od 5. do 28. avgusta.

Konačno, Merkur ide retrogradno u vašoj društvenoj zoni od 25. novembra do 15. decembra. Tada ćete se verovatno povezati sa starim prijateljima koje dugo niste videli.

Vodolija godišnji horoskop 2024 – Ukratko

Pluton vrši pritisak na vas da razvijate svoju ličnost i karakter, ali to ne mora biti loše. Može biti teško na momente, ali proces učenja nikada nije lak.

Ako ste u mogućnosti da pronađete potencijal za kreativnost, pa čak i zabavu u bilo kom preokretu koji doživite, verovatno ćete privući saveznike koji su vam potrebni!

Godišnji horoskop 2024. godine savetuje Vodolije da pripaze na komunikaciju, pošto je vrlo moguće da ćete u narednoj godini doživeti mnogo frustrirajućih nesporazuma. U ljubavi – biće uzbudljivo!

Photo of Woman Wearing Black Scarf

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2023: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi…

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023: Suzdržite se od komentara i okrenite se onom što je dobro i važno…