in

NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Otkrivanje istine, godina ljubavi i sreće za ove znakove

Škorpija 2024

Možda ste stekli naviku da u svakom razgovoru budete zvezda, tokom dugog boravka moćnog Plutona u vašoj 3. kući komunikacije.

Taj osećaj će vas polako napuštati, jer se Pluton seli u vašu 4. kuću od 20. januara do 1. septembra i vratiće se 19. novembra. Pod ovim nemilosrdnim uticajem, bićete primorani da priznate stvarnost onakvom kakva jeste. Nikakvo ulepšavanje vam neće pomoći.

Sa pozitivne strane, kraj je vašim begovima. A obično se u suočavanju sa takvim stvarima otkrije nešto izvanredno. Savet – krenite ispočetka, sistematično razvrstajte sve što čini vaš život i počnite da gradite čvrstu osnovu.

Totalno pomračenje Sunca će vas primorati da se naučite strpljenju. Stvari nad kojima nemate kontrolu mogle bi da poruše vaše planove kada potpuno pomračenje Sunca 8. aprila sleti u vašu 6. kuću zdravlja, posla i odgovornosti.

Vama bi jako odgovaralo da u svom tom haosu koji vas bude zadesio nađete krivca, ali to verovatno neće rešiti problem.

U ovom periodu ćete biti pod velikim stresom, jer stvari stvarno neće biti pod vašom kontorlom. Pazite se tada svoje potrebe da pronalazite najbrže i najlakše rešenje, jer bi vas to moglo gurnutu dublje, u blato.

Razmišljajte kritički i dajte sebi vremena da pronađete najbolje rešenje, ako želite ono koje će trajati!

Jupiter vam daje megafon kada pređe u Blizance
Intenzitet vaše ličnosti dolazi do izražaja kada Jupiter, 25. maja, krene ka vašoj intimnoj 8. kući. Dok se džinovska planeta 2. juna bude usklađivala sa dubokim Plutonom, stvoriće se momenat da dobijete odgovor na pitanje o tome “Zašto sam ja, pobogu, ovoliko komlikovan?”.

Ključni datumi: 25. maj, 2. jun, 19. avgust, 24. decembar

Međutim, kada se Jupiter 19. avgusta i 24. decembra u vašem ekspresivnom 5. polju hvata u koštac sa inhibiranim Saturnom, pazite na jednostrane razmene – ne možete očekivati da će vam drugi odati sve svoje tajne ako niste voljni da otkrijete bilo šta o sebe!

Bilo bi dobro da u komunikaciji s drugima malo popustite. Imaju i drugi šta pametno, interesantno i iznenađujuće da kažu, verujte nam!

Venera u Škorpiji – razumni rizici u vezama

Ljubavna planeta Venera je u vašem znaku od 22. septembra do 17. oktobra. Iako vaša potreba da zaštitite svoju osetljivu stranu može otežati otvaranje, svet će verovatno po vas biti na kompatibilnom mestu dok se Venera 8. oktobra usklađivala sa strastvenim Marsom i idealističkim Neptunom 15. oktobra.

Partnerski i emotivni odnosi neće biti pod vašom kontrolom i vi ćete izgubiti tlo pod nogama, jer nećete znati šta će sledeće da se desi, ali nemojte sebe kriviti za to. To je priroda emotivnih veza. Bez obzira na to šta radite, na kraju odlučuje neka viša sila.

Retrogradni Merkur odlaže zadovoljstvo

Problemi sa poslom i novcem mogu zahtevati dodatnu pažnju tokom retrogradnog Merkura 2024. Prvi nailazi od 1. do 25. aprila i naglašava potrebu za strpljenjem. Tada je i potpuno pomračenje Sunca, pa će strpljenje biti neophodno.

Ključni datumi: 1-25. april, 5-28. avgust, 25. novembar-15. decembar

Od 5. do 28. avgusta, kada je Merkur retrogradan u vašoj 11. kući prijateljstva i 10. kući karijere, dobićete značajne profesionalne informacije od svojih prijatelja, ali nemojte odmah poleteti. Potrebno je vreme da se ideje koje vam se tada budu vrzmale po glavi manifestuju.

Konačno, kada retrogradni Merkur bude udario u vašu 2. kuću resursa i novca od 25. novembra do 15. decembra, pazite na prazničnu potrošnju. Biće ove godine dobra i ona stara jelka, a ni ukrasi nisu baš toliko loši.

Godišnji horoskop za 2024 Škorpija – Ukratko

Sve ono što je praktično vama će biti dosadno ove godine. Sigurno mislite da ste predodređeni za nešto veće!

Međutim, biće prilike da vaš intenzitet napravi značajnu razliku, pa ga nemojte trošiti na borbe koje ne moraju da se dogode.

Photo of Woman Wearing Black Scarf

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2023: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi…

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023: Suzdržite se od komentara i okrenite se onom što je dobro i važno…