in

NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Otkrivanje istine, godina ljubavi i sreće za ove znakove

Lav 2024

Ovo je godina koja obećava. Zvezde vam pomažu da pronađete i ostvarite kvalitetne i ispunjene veze, pre svega u ljubavi.

Iako će se vaši putevi gotovo sudbinski ukrštati sa putevima pravih ljudi, pred vama će biti izazov da prepoznate svoje potrebe i želje, te da “pikirate” onog koji je poslat baš vama. Poslednjih nekoliko godina vi ste uspešno sakrivali svoje strahove u vezama. Možda ste bili i previše zauzeti da bi neke ključne probleme u svom emotivnom životu postavili kao prioritet, pa ste ih radije zatrpavali gomilom, u tom momentu, vrlo “važnih” opravdanja.

Sada, kada ova Pluton ulazi u vašu 7. kuću partnerstva od 20. januara do 1. septembra, verovatno ćete morati da komunicirate bliže sa drugima. Biće od ključnog značaja da izbegnete projektovanje sopstvenih anksioznosti na druge. Vreme je da se sami suočite sa svojim strahovima. Njihov uzrok nije u partneru već u vama.

Potpuno pomračenje Sunca u vašem filozofskom 9. polju 8. aprila moglo bi da vas natera da priznate da mišljenja koja zastupate nisu samo reči. Možda će vam postati neizbežno jasno da je uznemirujući ishod koji doživljavate logična posledica života u skladu sa nekim čvrstim uverenjima.

Ključni datum: 8. april

Promena mišljenja ne mora da bude kraj sveta, ali može privremeno da povredi vaš ponos, posebno ako ste bili veoma glasni u vezi sa svojim prethodnim stavovima. Pokušajte da zapamtite da ste više od bilo koje političke ili duhovne etikete za koju tvrdite.

Jupiter u Blizancima vam pomaže da pronađete svoje ljude
Kada se jedna vrata zatvore, druga vrata se otvaraju. Ako vas je preokret potpunog pomračenja Sunca odveo od organizacije kojoj ste bili posvećeni, ili vas naveo da odustanete od dosadašnjih uverenja, buran Jupiterov ulazak u vašu 11. kuću 25. maja može vam pružiti priliku da pronađete drugo mesto gde pripadate.

Ključni datumi: 25. maj, 2. jun, 19. avgust, 24. decembar

Međutim, dok su izazovi Jupitera inhibirali Saturn u vašem sektoru intimnosti 19. avgusta i 24. decembra, pronalaženje prave ravnoteže za deljenje ličnih podataka i tajni moglo bi biti izazovno. Nemojte biti baš toliko otvoreni prema drugima.

Venera stiže sa pozivom da opustite svoj pristup emocijama. Ljubavna planeta Venera je u vašem znaku od 11. jula do 4. avgusta, usmeravajući vaš fokus na to da izgledate najbolje što možete.

Fokus će biti i na povezivanju sa drugima. Ovaj period dramatično počinje kada se Venera suprotstavi intenzivnom Plutonu 12. jula.

Ključni datumi: 11. jul-4. avgust

Imaćete skoro neutaživu želju da naterate partnera da se posveti više u vezi. Umesto toga, pustiti događaje da teku prirodnim putem moglo bi da dovede do boljeg ishoda jer se Venera usklađuje sa sudbinski orijentisanim severnim čvorom 19. jula i Jupiterom 21. jula.

Godišnji horoskop za 2024. godinu vas podseća da ne možete kontrolisati sve – a ponekad je to dobra stvar!

Definišite sebe tokom retrogradnog Merkura

Ovogodišnji retrogradni Merkur će vas podstaći da razjasnite kako se predstavljate i šta mislite o sebi. Prvi, od 1. do 25. aprila, održava se u vašoj 9. kući verovanja, pojačavajući uticaj Totalnog pomračenja Sunca. Sledeći, od 5. do 28. avgusta, utiče na vašu 2. kuću finansija i 1. kuću identiteta, precizirajući vaše prioritete.

Ključni datumi: 1-25. april, 5-28. avgust, 25. novembar-15. decembar

Tokom poslednjeg retrogradnog Merkura u godini od 25. novembra do 15. decembra, nemojte se osećati krivim zbog aktivnosti koje izgledaju neproduktivno – sa naglašenim 5. poljem, učenje nečega u čemu uživate može vam pružiti potreban pravac!

Godišnji horoskop 2024. godine Lav – ukratko

Pred Lavovima je godina introspekcije i neće biti lako. Ipak, od vašeg truda i doslednosti zavisiće i ukus plodova koje ova godina donosi.

Ove godine ćete shvatiti da se harmonija u emotivnim odnosima ne podrazumeva, kao i to da se ona ne stvara tako što teramo partnera da ispuni naše zahteve i očekivanja. Probajte da pustite stvari, možda se iznenadite na kraju.

Godišnji horoskop za 2024. godinu vam savetujete da ove godine budete vrlo promišljeni u poslu i malo opušteniji u ljubavi.

Photo of Woman Wearing Black Scarf

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2023: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi…

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023: Suzdržite se od komentara i okrenite se onom što je dobro i važno…