in

NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Otkrivanje istine, godina ljubavi i sreće za ove znakove

Strelac 2024

Godišnji horoskop 2024 poručuje Strelcu da će mu kreativne moći biti na vrhuncu. Najteži deo bi mogao biti da se pobrinete da tu kreativnost iskoristite dobronamerno i da je ne uperite protiv drugih.

Planetarni tranziti 2024. godine mogli bi da testiraju vaše granicedokazujući vam da imate veliki uticaj na ljude oko vas. Vreme je da to shvatite i da tu činjenicu ukalkulišete u svoje planove i akcije.

Pluton će otkriti vašu nadmoćnu stranu
Strelac sada verovatno nije svestan intenziteta svog uticaja na ljude koji ga okružuju. I pozitivnog i negativnog. Međutim, kada moćni Pluton naseli vaš sektor komunikacija od 20. januara do 1. septembra (i dolazi opet da ostane dugo 19. novembra), milom ili silom shvatićete koliku moć imaju vaše reči.

Biće dovoljno da samo nagovestite nešto i drugi će to shvatiti kao naredbu. Dobijaćete sve što želite.

Pa ipak, to je mač sa dve oštrice. Koliko dobro možete da se nosite sa nesporazumima? Ako dobro ne iskomunicirate sa ljudima, trebaće vam mnogo truda da objasnite to što ste tražili ili želeli, a takve situacije sa sobom nose mnogo stresa i posledica.

Budite obazrivi u periodu od 1. septembra do 19. novembra i dobro razmislite koliko je prikladno ono što tražite i kako biste želeli da se prema vama postupa.

Kako će na vas uticati potpuno pomračenje Sunca?
8. aprila se događa totalno pomračenje Sunce i dok druge znakove zodijaka ono uglavnom zbunjuje i donosi nesuglasice, Strelcu će ovakav planetarni uticaj doneti pravu kreativnu oluju.

Okupani novim idejama i načinima da ih ispunite, mogli biste lako pomislitit da je vreme da se brzo obogatitie. Međutim, godišnji horoskop za 2024. godinu vas savetuje da tokom aprila meseca ne razmišljate na taj način.

Kreativni nalet iskoristite da razmislite o preuzimanju rizika. Možda je sada vreme da se nešto u vašem životu uradi drugačije?! Izađite iz zone komfora, ali povedite računa da vaše odluke budu dobro promišljene.

Potrudite se da istražite i usavršite svoju inspiraciju pre nego što krenete ka napretku za koji još niste ni spremni ni opremljeni. Imate dovoljno vremena!

Pazite na neuravnotežene odnose kada Jupiter uđe u Blizance

Dobroćudni Jupiter prelazi u vašu zonu partnerstva 25. maja, a ovo bi moglo biti izazovnije nego što zvuči. Jupiter nosi energiju učitelja ili gurua, tako da bi vas mogao odvesti u vezu koja ima očiglednu neravnotežu moći.

Iako je učenje lekcija ključni deo mnogih međuljudskih veza, nije zabavno ako jedna osoba neprestano i razmetljivo prenosi mudrost drugoj.

Ključni datumi: 25. maj, 2. jun, 19. avgust, 24. decembar

Na kom god kraju te jednačine da se nalazite, budite realni u pogledu granica veze sa tako strogo definisanim ulogama – to ne može da pruži pravu intimnost!

Venerin uticaj mogao bi da izazove divljanje romantičnih fantazija
Pristup odnosima sa previše idealističkim pogledom predstavlja rizik ove godine. Ljubavna planeta Venera je u vašem znaku od 17. oktobra do 11. novembra.

Ključni datumi: 17. oktobar-11. novembar

Za to vreme ona “šuruje” sa optimističnim Jupiterom 3. novembra i varljivim Neptunom 9. novembra. Sve što zvuči previše dobro da bi bilo istinito verovatno jeste. Međutim, trenutak isceljenja je moguć kada se Venera uskladi sa nežnim Hironom 3. novembra.

Čak i ako partnerstvo koje ga donosi možda ne potraje večno, naučićete mnogo iz tog odnosa. Ponekad je prolazna ljubav vredna truda!

Retrogradni Merkur vas obuzdava

Ovogodišnji retrogradni Merkur može da vas podstakne da uskladite svoje želje sa stvarnošću. Budite oprezni u vezi sa finansijskim špekulacijama dok je Merkur retrogradan u vašoj 5. kući zabave od 1. do 25. aprila. Zapamtite da je rizike teže proceniti nego što izgledaju.

Ključni datumi: 1-25. april, 5-28. avgust, 25. novembar-15. decembar

Kada Merkur bude retrogradan u vašoj 10. kući karijere i 9. kući visokog obrazovanja od 5. do 28. avgusta, razmislite o dodatnoj obuci, nekom kursu ili seminaru. To bi vam bilo od velike pomoći u karijeri.

Konačno, Merkur je retrogradan Strelcu i od 25. novembra do 15. decembra, što će vam dati priliku da jasno zauzmete stav kojim ćete se predstavljati drugima. Neće više biti lutanja niti sumnji. Znaćete ko ste i kako želite da vas drugi vide i kako da se ophode prema vama.

Godišnji horoskop 2024 Strelac – Ukratko

Iako Strelac ima reputaciju da žudi za slobodom i da radi sve što poželi, ponekad je dobro znati gde treba stati. Bolje vam je da sami pronađete ograničenja pre nego što to neko drugi uradi.

Kreativnost ove godine buja i iskoristite je da izađete iz zone komfora, povučete neke rizične ali pametne poteze i konačno zacementirate svoj stav u odnosu na druge ljude.

U ljubavi, skinite ružičaste naočare i s vremena na vreme se potsetite da imate tendenciju da ulepšavate stvarnost i idealizujete partnera. Godišnji horoskop za 2024. godinu za znak Strelac poručuje da to može biti velika greška.

Photo of Woman Wearing Black Scarf

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2023: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi…

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023: Suzdržite se od komentara i okrenite se onom što je dobro i važno…