in

NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Otkrivanje istine, godina ljubavi i sreće za ove znakove

Bik 2024

Bik će konačno dobiti priznanje i moć za kojim je toliko žudeo. Međutim, nemojte misliti da će to pasti s neba.

Verovatno ćete naići na manji otpor, ali ako ste mudri, shvatićete to kao lekciju da se konačno uozbiljite i sagledate svoje sposobnosti da ostanete istrajni u obavljanju zadataka i u svom cilju uopšte.i

Vaša glavna uverenja su se verovatno promenila u poslednjih nekoliko godina. Sada, pošto moćni Pluton ulazi u vašu 10. kuću vlasti od 20. januara do 1. septembra – i ponovo se vraća 19. novembra – možda ćete imati priliku da ideje o kojima ste samo maštali sprovedete u praksu.

Ključni datumi: 20. januar, 1. septembar, 19. novembar

Bez obzira na to koliko ste temeljno razvili te ideje, verovatno će biti nekoliko iznenađenja. Ako niste zadovoljni rezultatima koje dobijate, Plutonov poslednji pad u vašu filozofsku 9. kuću od 1. septembra do 19. novembra je odličan trenutak da prilagodite svoju strategiju.

Borba s podsvešću i lošim navikama. Potpuno pomračenje Sunca 8. aprila moglo bi da otkrije važne informacije koje ne bi trebalo da zanemarite tokom vrtoglavog puta ka uspehu.

Ono udara u vašu 12. kuću podsvesti, a rezultat će biti plaćanje ceha za lošu naviku koja vas frustira već dugo i koje ne možete da se oslobodite.

Ključni datum: 8. april

April će biti krajnje i idealno vreme da prekinete tu naviku, a uspećete u tome tako što ćete naći drugi način da ispunite tu potrebu koja vas podstiče na loše ponašanje.

12. polje vlada i tajnim neprijateljima, tako da je moguća izdaja od strane drugih. Ali uverite se prvo u to da niste kojim slučajem vi sami sebi neprijatelj, pre nego što počnete da spekulišete o tome da li neko drugi želi da vas sabotira, kleveta ili izda.

Manje ljubavi nije nešto na šta treba da pristanete. Venera, planeta ljubavi, koja je ujedno i vladajuća planeta Bika, nalazi se u vašem znaku od 29. aprila do 23. maja, pružajući vam priliku da stavite fokus na svoj emotivni život.

U istom trenutku, Jupiter je još uvek u vašem znaku, što donosi duplu sreću u ljubavi. Sve to će rezultirati vašom potrebom da se osećate sigurno i stabilno u vezi.

Ključni datumi: 29. april-23. maj

Nema potrebe da se zadovoljite vezom u kojoj se ne osećate sjajno samo zato što se plašite da ne možete bolje. I slobodni i zauzeti Bikovi će osetiti blagodeti ovakvih planetarnih uticaja, a glavni je savet da cene sebe dovoljno i da u trenutnoj ili budućoj vezi traže prostor u kom ćete se razviti u najbolju verziju sebe.

To je vaša glavna misija u ljubavi, kaže godišnji horoskop 2024. godine.

Neka izvori prihoda budu u vašoj kontroli. Kada Jupiter uđe u vašu 2. kuću resursa 25. maja, finansije će stajati bolje nego što ste mogli i da pomislite. Verovatno će to biti neki pasivni izvor prihoda, sa strane, honorarno, ili na internetu.

Ključni datumi: 25. maj, 19. avgust, 24. decembar

Međutim, Jupiter će biti u sukobu sa depresivnim Saturnom u vašoj 11. kući zajednice i to 19. avgusta i 24. decembra, pa ćete morati da se suočite sa ograničenjima onog pristupa koji zavisi od dobre volje stranaca na internetu ili druge mase.

Što veću direktnu kontrolu budete imali nad svojim prihodima, to bolje.

Retrogradni Merkur 2024 i Bik. Ovogodišnji retrogradni Merkur skreće vaš fokus na pitanja udobnosti i stabilnosti. Od 1. do 25. aprila, reflektujući Merkur postaje retrogradan u vašem kontemplativnom 12. polju, podstičući vas da se zadubite duboko u svoje misli.

Od 5. do 28. avgusta, retrogradni Merkur pogađa vaše spekulativno 5. i 4. polje, gurajući vas da odredite šta ste spremni da rizikujete da biste postigli svoje ciljeve.

Konačno, od 25. novembra do 15. decembra, Merkur će biti retrogradan u vašoj 8. kući međuljudskih odnosa. Podsetnik je da ne morate sve da radite sami, ali morate da prihvatite to da će uključivanje drugih ponekad usporiti stvari.

Godišnji horoskop 2024 Bik ukratko

Dragi Bikovi, ovo je važna godina za vas. U poslu ćete osetiti da je najteži deo pred vama, ali dobra vest je da je to finalni deo trke do cilja. Još malo i tu ste. Teško je ispravljati greške i rešavati probleme, ali vi to možete.

Biće ovo plodonosna godina i za ljubav. Plodonosna u smislu da ćete konačno raditi za sebe. Tražićete način da pored voljene osobe napredujete i razvijate se, a ne da budete kamen oko vrata vi partneru, ili partner vama. Biće vam važno da ljubavni odnos bude vaša mirna luka koja vas hrani osećajem sigurnosti i stabilnosti.

Neki će u tome uspeti, a oni koji ne uspeju, treba da razmišljaju na način da je takva veza i trebala da se završi. To je dobro po vas. Slobodnim Bikovima treba malo strpljenja i dodatne pažnje da prepoznaju potencijal veze koja može da ispuni sve ove navedene “kriterijume”.

Ne pristajte na manje ljubavi, jer ovo je godina kada vaš ljubavni život može biti najbliži idili.

Godišnji horoskop za 2024. godinu savetuje Bikove da tokom proleća ulože dodatni napor da se reše loše navike koja ih tišti dugi niz godina. Sada je pravo za to. Takođe, naredni period iskoristite da poradite na svojoj veštini istrajavanja u zadacima i zadatom cilju. Biće prepreka, ali jako ste blizu ogromnog uspeha. Potrudite se.

Photo of Woman Wearing Black Scarf

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2023: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi…

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023: Suzdržite se od komentara i okrenite se onom što je dobro i važno…