in

NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Otkrivanje istine, godina ljubavi i sreće za ove znakove

Devica 2024

Godišnji horoskop za 2024. godinu Devicama poručuje da je vreme da malo popuste u svom životu. Na to će vas naterati ne tako povoljne okolnosti u kojima se mogu naći vaši dragi ljudi, a moguće je čak i da će vas usporiti i sopstveno telo.

Pored toga da treba da popustite, važno će biti i da znate šta treba da propustite. Ta osobina će vam najviše koristiti u poslu. Razumevanje šta je, a šta nije pod vašom kontrolom može biti ključno tokom 2024. Dok je transformativni Pluton prolazio kroz vašu 5. kuću samoizražavanja u poslednjih nekoliko godina, možda ste imali priličnu količinu moći da se izrazite, pokažete i dokažete.

Ključni datumi: 20. januar, 1. septembar, 19. novembar

Kada se Pluton bude uselio u vašu 6. kuću zdravlja (od 20. januara do 1. septembra) shvatićete da i vi imate granice preko kojih nije moguće. Biće vam potreban odmor i briga o zdravlju, ali nećete biti impresionirani specijalnim programima ishrane i vežbanja, pa će ovo biti vrlo izazovan period za vas.

Nakon kratkog povlačenja, od 19. novembra pa nadalje Pluton se parkira u vašem 6. polju. To znači da pripazite na perfekcionizam kom ste skloni, jer je moguće da ćete skliznuti u nezdravu opsesiju koja može ugroziti vaše zdravlje.

Potpuno pomračenje Sunca donosi velike promene. Intenzivne životne tranzicije su moguće jer potpuno pomračenje Sunca pogađa vašu 8. kuću transformacije 8. aprila.

8. kuća ponekad dobija zastrašujuću reputaciju jer je povezana sa smrću. Međutim, to se može odnositi na bilo koju veću promenu nad kojom nemate potpunu kontrolu. Ovo ne mora biti potpuno loše – na primer, finansijski neočekivani prihod bi vam mogao omogućiti da ostvarite cilj za koji ste mislili da je nemoguć.

Ključni datum: 8. april

Ovakav planetarni uticaj moga bi čak da promeni način na koji vidite sebe, tako da nemojte biti previše uznemireni ako imate problema da se prilagodite nečemu. Možda ste očekivali da ćete biti srećniji. Samo polako…

Jupiter u Blizancima pruža profesionalne mogućnosti

25. maja, Jupiter ulazi u vašu 10. kuću karijere i ostaje tamo do kraja godine, pomažući vam da krenete ka svojim ciljevima – ili da otkrijete nove!

Tokom leta ćete biti u prilici da unesete značajne promene u vaše dnevne navike i rutinu. Ako istrajete, to bi vam moglo doneti mnogo dobrih rezultata.

Ključni datumi: 25. maj, 2. jun, 19. avgust, 24. decembar

Međutim, Jupiterov sukob sa frustrirajućim Saturnom u vašem partnerskom sektoru 19. avgusta i 24. decembra mogao bi da inspiriše nekoga sa kim ste bliski da bude nezadovoljan promenama kroz koje vi prolazite. Neće nužno biti uznemireni zauvek, ali pogledajte da li su njihove zamerke opravdane i ako jesu, rešite ih u međuvremenu.

Venera u Devici vas podseća da odmerite svoje mogućnosti u ljubavi i finansijama

Romantična Venera je u vašem znaku od 4. do 29. avgusta. Za to vreme, ona nailazi pravo na sukob između ekspanzivnog Jupitera i Saturna 19. avgusta.

To je period u kom nećete biti sigurni da li da se obavežete ili sačekajte bolju ponudu, po pitanju ljubavi i novca. Najbolji odgovor verovatno zavisi od vaše motivacije. Strah vas može gurnuti na loš izbor. Odmerite sve pozitivne i negativne strane svoje odluke. To je proveren način za najmanju štetu.

Retrogradni Merkur vas udara na emocije

Periodi retrogradnog Merkura 2024. godine mogu biti emocionalni rolerkosteri za vas. Prva retrogradna putanja Merkura biće vrlo intenzivna u vašem 8. polju od 1. do 25. aprila, i dodatno će vas zbunjivati tokom Totalnog pomračenja Sunca.

Pokušajte da dobijete što više informacija pre nego što donesete bilo kakvu značajnu odluku u tom periodu.

Ključni datumi: 1-25. april, 5-28. avgust, 25. novembar-15. decembar

Od 5. do 28. avgusta, retrogradni Merkur utiče na vašu 1. kuću identiteta i 12. kuću podsvesti. Nešto što vas uznemirava tokom ovog vremena možda bi bilo vredno daljeg istraživanja. Konačno, kada Merkur postane retrogradan u vašoj 4. kući od 25. novembra do 15. decembra, možda ćete želeti da dovedete u pitanje pretpostavke koje ste nosili ceo život.

Devica godišnji horoskop 2024 – Ukratko

Iako je to verovatno lakše reći nego učiniti, odupiranje porivu da kontrolišete stvari može vam olakšati put u 2024. godini. Vaša racionalna strana može vas prevariti i učiniti da glavna vodilja u odlučivanju postanu vaši strahovi, ali vaša intuicija ove godine može zablistati, ako joj dozvolite!

Godišnji horoskop za 2024 za Device je pun izazova nakon kojih biste trebali da život posmatrate malo opuštenije. Nije sve u vašim rukama i to ćete ove godine naučiti.

Photo of Woman Wearing Black Scarf

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2023: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi…

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023: Suzdržite se od komentara i okrenite se onom što je dobro i važno…