in

NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Otkrivanje istine, godina ljubavi i sreće za ove znakove

Ribe 2024

Godišnji horoskop 2024. godine u fokus za Ribe stavlja koncept odgovornosti. na svim poljima. Vi možete lako da vidite u čemu drugi greše, ali ove godine biće neophodno da taj prst okrenete ka sebi.

Pluton u Vodoliji tera vas da se preispitate

Tokom intenzivnog i dugog Plutonovog tranzita kroz vašu 11. kuću zajednice bili ste vrlo strastveni u ispravljanju nepravdi. Posebno ako one dolaze spolja.

Međutim, več na početku 2024. godine, od 20. januara, moraćete taj fokus da okrenete ka nepravdama koje vi izazivate. Ovakvo Plutonovo putovanje i uticaj na vas će trajati veći deo godine, sve do 1. septembra.

To je doba kada ćete se mnogo preispitivati i uviđati svoje negativne obrasce zaključivanja, razmišljanja i delovanja.

Ključni datumi: 20. januar, 1. septembar, 19. novembar

Ove godine ćete na teži način način naučiti da nisu drugi krivi za vape probleme!

Učinite nešto za druge u periodu od 1. septembra do 19. novembra. Nakon toga, moraćete da se pozabavite problemima u svom životu, koje ste dugo izbegavali. Potrudite se da bolje razumete sebe. To će verovatno će biti vredno truda.

Izbegavajte preterano dramatične ljubavne priče, ma koliko vas Venera iskušavala
Romantična Venera će biti u vašem znaku, jednom od njenih omiljenih mesta, od 11. marta do 5. aprila.

Nažalost, ona neće uživati kada bude naletela na depresivnog Saturna 21. marta i lažljivog Neptun 3. aprila. U takvim okolnostima, biće vam teško u partnerskom odnosu. Biće mnogo nesporazuma, sumnji i preispitivanja.

Ključni datumi: 11. mart-5. april

Imaćete potrebu da rešite probleme voljenoj osobi, ali ne žele svi da budu spašeni.

Ako ne možete da prihvatite partnera onakvog kakav jeste, verovatno on nije osoba za vas.

Kako će totalno pomračenje Sunca uticati na vas?
Pitanja novca mogu biti izazovna kada potpuno pomračenje Sunca udari u vašu 2. kuću resursa 8. aprila.

To pomračenje će i bukvalno pomračiti neke stvari i dešavanja u vašem životu i sakriti ih od pogleda. Nedostajače vam informacije, nećete biti sigurni u neke činjenice i to će odluku sa kojom se budete suočavali u ovom periodu učiniti težom nego što bi trebalo da bude.

Možda je ovo znak da morate da pojednostavite jednačinu. Ako se ne možete osloniti na ljude koji vas okružuju i saradnike, možda bi vam bilo bolje da se konačno oslonite samo na sebe. Iako mogu postojati legitimni razlozi za udruživanje snaga sa drugima, razmislite da li ostajete u savezu sa njima zbog neosnovanih strahova.

Jupiter u Blizancima ublažava vaš pad. Kućni i porodični problemi bi se mogli polako početi rešavati ove godine jer dobroćudni Jupiter ulazi u vaš domaći sektor od 25. maja.

Kada se Jupiter uskladi sa Plutonom u vašoj podsvesnoj zoni 2. juna, verbalizacija nerazjašnjenih osećanja u vezi sa davnim incidentom može doneti olakšanje.

Ključni datumi: 25. maj, 2. jun, 19. avgust, 24. decembar

Dok se Jupiter bude sukobljavao sa rezervisanim Saturnom u vašem znaku 19. avgusta i 24. decembra, budite oprezni i poštujte granice svojih rođaka i članova porodice.

To što želite različite stvari ne znači nužno da je neko učinio nešto loše – samo morate biti iskreni u vezi s tim. Nemojte insistirati na razgovorima, već sačekajte da i drugi budu spremni na taj korak.

Retrogradni Merkur 2024. godina preispituje vašu karijeru

Jačanje vaše praktične strane može biti neophodno tokom ovogodišnjeg retrogradnog Merkura.

Retrogradni Merkur u vašem sektoru novca od 1. do 25. aprila pojačaće frustraciju koju već donosi potpuno pomračenje Sunca, pa pokušajte da pre toga rešite sve važne finansijske papire.

Ključni datumi: 1-25. april, 5-28. avgust, 25. novembar-15. decembar

Delegiranje dužnosti na druge moglo bi da se zakomplikuje od 5. do 28. avgusta, kada se Merkur kreće retrogradno u vašoj 7. kući odnosa i 6. kući odgovornosti.

Konačno, Merkur postaje retrogradan u vašoj 10. kući karijere od 25. novembra do 15. decembra, što bi zapravo moglo biti dobro za povratak vrsti posla koji ste radili u prošlosti.

Godišnji horoskop 2024. godine Ribe – Ukratko

Introspekcija u koju ćete se verovatno uključiti ove godine ima potencijal da vam ukaže na dalji pravac vašeg života.

Vi ćete 2024. godine sasvim sigurno postati mnogo zrelija, stabilnija i samostalnija ličnost. Moguće je da ćete osećati grižu savesti jer ste se odrekli nekih ljudi i njihove pomoći.

Ipak, godišnji horoskop za 2024. godinu vas savetuje da o tome razmišljate na način da im zapravo dajete primer koji mogu da slede.

Photo of Woman Wearing Black Scarf

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2023: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi…

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023: Suzdržite se od komentara i okrenite se onom što je dobro i važno…