in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

LAV  

Od sredine godine stvari u braku ili vezi doživeće mnogo prijatnih obrta koji čine vaš život toplijim i lakšim. To bi vas još više približilo vašem partneru ili supružniku.

U poslednjem kvartalu godine, imali biste mnogo lepih putovanja sa svojim partnerom. Godina bi se završila srećno sa prijatnom atmosferom koja preovladava u vašem ljubavnom životu ili braku. Neki Lavovi će ove godine videti velike promene u njihovoj ljubavi ili braku. Budite strpljivi i odani svom partneru, posećujte razna mesta tokom godine. Može doći do povremenih nesporazuma sa partnerom zbog kojih bi vaša ljubav ili brak mogli da trpe. Nemojte se držati svog rutinskog života, to bi vašu ljubav ili brak učinilo dosadnim, umesto toga zajedno idite gde vam padne na pamet. Pronađite nove puteve za svoju romansu i ljubav.

Vaša osećanja treba da se pravilno kanališu da bi vaša ljubav cvetala ovih dana. Većina slobodnih Lavova ove godine bi uspela da pronađe svog idealnog partnera. Ako ste u vezi, vaš partner bi poboljšao vaše mentalno i fizičko zdravlje tokom godine. Poznato je da Lavovi vole i žele da dominiraju sa svojim partnerima. Treba da date svom partneru slobodu. Klonite se bilo kakvih rasprava ili nesporazuma, slušajte svog partnera, ovo može da reši bezbroj problema. Nedostatak komunikacije može da nasmeta vašoj vezi, budite samouvereni i osvojite partnera svojom pameti i šarmom.

Lavovi će ove godine verovatno dati prednost finansijama i karijeri u odnosu na ljubav ili brak. Treba da budete sigurni da vaš partner to shvata na pravi način, da ne bi bilo problema i nesuglasica. Provedite izvesno vreme sa svojim partnerom ili supružnikom, posebno na putovanjima. Neke sentimentalne veze Lavova mogu biti nejasne naredne godine pa i više. Biće to izazov za vas da u potpunosti promeniti svoj pogled na ljubav, sliku o sebi i način na koji provodite slobodno vreme.

Ako ste u ljubavnoj vezi, ona će vremenom morati da prođe test ozbiljnosti. Idealni meseci za brak su avgust i septembar, a ako niste u ljubavnoj vezi, malo je verovatno da će vam ovaj period doneti bilo kakvu idilu. Veći deo januara i februara su povezani sa drugim ljudima i njihovim uticajem na vaš lični život. Moraćete da budete razboritiji kada upoznajete nove osobe, da ne bi nastala neka konfuzija.

Sa Ovnom možete izuzetno dobro da se slažete na svim nivoima, zbog čega vrlo lako možete da stupite u brak. Sa Vagom se takođe odlično slažete, s obzirom da ste oboje ekscentrici, volite luksuz i lepe stvari. Sposobni ste da u svemu zajednički uživate, a kao partneri ste verni i pažljivi jedno prema drugom. Blizanac vam odgovara jer vam se dopada njegova nestalnost i smisao za humor. Takođe, oboje ste oslobođeni od predrasuda, a isto tako i od ljubomore.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto