in

VELIKI HOROSKOP ZA MART 2019-TE: LJUBAVNA AVANTURA, NOVI POČETAK A U ŽIVOT TI ULAZI NEKO KO ĆE TE OSTAVITI BEZ DAHA

VODOLIJA

POSAO

Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom. Neočekivane teškoće dovešće do odlaganja dogovorenog važnog sastanka gde ste planirali da se dogovorite o pokretanju novih radnih zadataka. Venera će ući u vaš znak i motivisaće vas da promenite nešto u svom pristupu radnim obavezama, kolegama na poslu i da na novi način nastupate kada održavate poslovne prezentacije. Ako se nalazite na rukovodećem položaju primenićete nove metode u pristupu podređenom osoblju, što će doneti pozitivne rezultate. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta u vašem polju novca, što će zahtevati od vas da odložite važne finansijske transakcije usled otežanog priliva sredstava na vaš račun. Uvidećete da postoje propusti u vašim finansijskim planovima, pa ćete preduzeti mere da to ispravite, a zaključićete kako je neophodno da reorganizujete veliki deo procedura vezanih za raspodelu prihoda i rashoda i metoda investiranja. Uran 6. marta ulazi u znak Bika i pravi komplikacije u poslovnim poduhvatima koji su ušli u završnu fazu. To će vas primorati da pomerite važne rokove. Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće trigon sa Saturnom 14. marta i doneće vam uspeh u razvoju dugoročnih projekata koji su povezani sa industrijskim i energetskim resursima, zdravstvom i trgovinom inostranom robom. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da rešite zastoje na polju novca i da usmerite deo sredstava u investiranje važnih projekata koje nameravate da započnete uskoro. U tome će vam pomoći Venera koja će ući 27. marta u znak Riba i vaše polje novca. Obavićete uspešne pregovore i započećete sa planiranjem i organizovanjem neophodnih priprema, a nove poslove ćete pokrenuti na samom kraju meseca kada Mars uđe u znak Blizanaca. Nezaposlene Vodolije će uspeti da dobiju stalno zaposlenje u struci, u oblastima IT sektora, industrije i građevinarstva. Zaposlenje je moguće i u uslužnim delatnostima, gde ih očekuje honorarni posao.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Bićete emotivno podstaknuti, pa ćete voljenu osobu obasipati malim znacima pažnje, kao što su sitni pokloni simbolične vrednosti. Obratićete više pažnje nego obično na to šta vaš partner voli i šta bi ga obradovalo. To može biti cveće, ali isto tako i zajedničko vikend putovanje, odlazak u pozorište, odevni predmet ili parfem. Vaš partner će se osećati voljeno. Merkur će sredinom marta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem što će omogućiti razrešenje nesuglasica koje su duže vreme stvarale nesklad u vašoj vezi. Sunce će ući u znak Ovna 20. marta i motivisaće vas da budete otvoreniji prema partneru u komunikaciji i da se više poveravate jedno drugom. Umećete da pružite podršku voljenoj osobi u svemu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se zapostavljeno na početku marta, posebno ako ste nedavno prekinuli dužu emotivnu vezu. Imaćete utisak da niko ne primećuje vaše kvalitete, da ne privlačite ničiju pažnju i interesovanje. Bićete emotivno osetljivi i imaćete pojačanu potrebu za pažnjom. Sredinom marta ćete upoznati nekoga ko će vam prići sa empatijom i ko će moći da razume vaše potrebe bez mnogo objašnjavanja. Počećete da se viđate i shvatićete ubrzo kako ste srodne duše. Ući ćete u vezu. Nešto starije Vodolije će uložiti veliki deo svog vremena i upotrebiti sve svoje veštine i kvalitete kako bi osvojile osobu koja će ih neodoljivo privući na jednoj zabavi. Radi se o stidljivoj i povučenoj osobi. Vaš trud će biti nagrađen.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo, što će zahtevati da obratite više pažnje na raspored vaših aktivnosti. Neophodan vam je duži odmor, uz relaksaciju koja treba da bude i psihološkog tipa, ne samo fizička rekreacija. Osećaćete pojačanu napetost usled stresnih okolnosti i brzo ćete se zamarati. Bićete podložni variranju krvnog pritiska i glavobolji. Poboljšajte svoju ishranu tako što ćete izbaciti slatkiše, hranu pečenu na ulju i onu koja sadrži višak masnoća i veštačke dodatke kao što su pojačivači ukusa. Neophodno vam je čišćenje štetnih materija iz organizma. Svakodnevno konzumirajte kiselo mleko, integralni raženi hleb, zelenu salatu, masline, pirinač, jabuke, banane i semenke bundeve.

SREĆNI BROJEVI

2, 9, 13, 18, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA

NAJBOLJI PAROVI U HOROSKOPU: SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU?