in

VELIKI HOROSKOP ZA MART 2019-TE: LJUBAVNA AVANTURA, NOVI POČETAK A U ŽIVOT TI ULAZI NEKO KO ĆE TE OSTAVITI BEZ DAHA

RAK

POSAO

Venera vam na početku meseca donosi neočekivane teškoće na polju saradnje, praveći kvadrat sa Uranom, nakon čega ulazi u znak Vodolije. Osim što ćete trebati da više pažnje posvetite dogovoru sa saradnicima, biće neophodno da se usmerite i na pronalaženje efikasnijih načina da unovčite vaše radne veštine. 5. marta Merkur kreće retrogradno i usmerava vas na usavršavanje vaših radnih veština. Već duže vreme odlažete odlazak na seminare koji će vam koristiti kako biste mogli da se uklopite u najnovije trendove i tehnologije u poslovnom svetu. Više nećete moći da nalazite izgovore. Ulazak Urana u znak Bika 6. marta će vas primorati da se usmerite na nalaženje novih saradnika jer ćete na neprijatan način otkriti da se na većinu dosadašnjih ne možete osloniti sa poverenjem. S druge strane, uspećete da sa jednim dugogodišnjim poslovnim partnerom ostvarite napredak u razvoju velikog zajedničkog projekta koji zahteva ulaganje prilično vremena i sredstava. Uspeh vam dolazi kroz trgovinu uvoznom robom, kao i oblasti građevinarstva, arhitekture i dizajna. Sredinom marta će Mars koji vlada vašim poljem posla praviti trigon sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju javnosti i partnerstva. Uspećete da poboljšate i učvrstite saradnju i ostvarite dugoročni napredak u oblastima javnosti. Očekuje vas značajan uspeh ako se bavite oblastima javnosti, pravosuđa, marketinga, industrijom i odnosima sa javnošću. 20. Marta Sunce ulazi u znak Ovna i vaše polje posla i karijere. Preduzimaćete više inicijative i umećete da se postavite kao autoritet tamo gde je to potrebno. Vaše rukovodeće sposobnosti će vam doneti napredak u karijeri. Ostvarićete bolju saradnju sa osobama na višem položaju od vašeg. Do kraja meseca ćete uspeti da ostvarite i finansijski napredak. Nezaposleni Rakovi će imati mogućnost da se zaposle u oblastima prosvete, novinarstva, knjigovodstva i turizma, kao i u honorarnim poslovima. Sredina marta im je pogodno vreme za prijavu na konkurse.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulaskom Urana u znak Bika početkom marta započećete da unosite u vašu emotivnu vezu nove aktivnosti. Osećaćete potrebu da izađete iz kruga svakodnevnih šablona koji je posao dosadan i koji dovodi do udaljavanja od partnera. Predložićete partneru nove društvene aktivnosti. Vaš partner će u početku imati otpor pa je potrebno da budete istrajni. Druga polovina marta doneće vam mogućnost da negde zajedno otputujete. To treba da bude mesto gde već duže vreme planirate da odete ali stalno nalazite izgovor da to odložite. Promena ustaljenih šema će vam prijati i doprineće stabilnosti vaše emotivne veze. Imaćete više vremena jedno za drugo. Počećete više da se otvarate emotivno i poveravate.

Ako ste slobodni:

Poželećete da upoznate nekoga ko se svojim kvalitetima izdvaja od većine ljudi koje poznajete. Kako u blizini nemate nikoga ko vam privlači pažnju, takvu osobu ćete najpre moći da upoznate na putovanju. Posao će vam doneti mogućnost putovanja i tako ćete uspeti da ostvarite vašu želju. Na jednom poslovnom seminaru prići će vam neko ko će poželeti da vas pobliže upozna. Mada će u početku to biti slobodna veza na daljinu, šanse postoje da se pretvori u nešto ozbiljno. Nešto stariji Rakovi biće povučeni i izbegavaće izlaske i društvo. Jedan prijatelj će vas upoznati sa osobom sličnih interesovanja, kako bi vas naveo da se pokrenete. Novo poznanstvo će doneti obostrane emocije i povoljnu priliku za vezu.

ZDRAVLJE

Prva polovina marta vam donosi više kretanja i pojačane aktivnosti, što će vam prijati. Sredinom meseca ćete biti podložni virusnim infekcijama, hormonskim smetnjama i lošoj cirkulaciji. Zbog toga biste trebali da više pažnje posvetite preventivnim merama i da uzimate više vitamina, da se redovno odmarate i da bolje organizujete vaše aktivnosti. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže antioksidante kako bi se vaš organizam očistio od viška štetnih materija. Umanjite unos mesa, brze hrane, kafe i konzervirane hrane, a pojačajte unos ribe i morskih plodova, kao i integralnih žitarica, sušenog i svežeg voća i zelenog povrća. Mlečne proizvode uzimajte umereno i pojačajte D vitamin.

SREĆNI BROJEVI

2, 9, 13, 16, 21

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA

NAJBOLJI PAROVI U HOROSKOPU: SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU?