in

VELIKI HOROSKOP ZA MART 2019-TE: LJUBAVNA AVANTURA, NOVI POČETAK A U ŽIVOT TI ULAZI NEKO KO ĆE TE OSTAVITI BEZ DAHA

ŠKORPIJA

POSAO

Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom koji se nalazi na samom kraju vašeg polja usluga. To vam donosi neočekivane teškoće u sistemu naplate i obračuna što bi moglo da vam nanese gubitke, zbog čega ćete biti primorani da se usmerite na rešavanje tog problema. Venera ulazi u znak Vodolije i vaše polje završetaka, odakle vam donosi kreativne ideje u vezi načina ubrzanja neophodnih obaveza koje bi doprinele sigurnom ostvarenju vaših planova u predviđenim rokovima. Nalazićete efikasne načine za prevazilaženje prepreka koje su vas ometale u ranijem periodu. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta. Izbegavajte bilo kakve rizične poteze u poslu, a posebno rizične investicije. Vaše planove u vezi plasiranja ponuda proizvoda i usluga na tržište ćete trebati da reorganizujete jer ćete uočiti propuste. Uran će ući u znak Bika i vaše polje partnerstva i javnosti 6. marta. Kako biste bili u toku sa aktuelnim trendovima, bićete u situaciji da je neophodno da unesete novine u dosadašnji način poslovanja i da sklopite nove ugovore i nova poslovna partnerstva. Ostvarićete uspeh u poslovima koji su vezani za zabavu, ugostiteljstvo, prosvetu, kreativni rad, dizajn, a uspećete i da postignete dogovor oko pokretanja novih projekata. Imaćete dosta uspeha u oblastima komunikacija, saobraća i trgovine, posebno u trgovini građevinskim materijalom i opremom. U trećoj dekadi marta će Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere ući u znak Ovna, pa ćete se posvetiti proširenju ponude poslovnih usluga. Ako radite u oblastima zdravstva i farmacije ostvarićete značajan napredak, a to će se povoljno odraziti i na uvećanje vašeg finansijskog stanja. Dodatni priliv finansija očekuje vas ulaskom Venere u znak Riba, kada ćete pokrenuti jedan profitabilan kreativni projekat. Nezaposleni Škorpioni će zahvaljujući svojim veštinama dobiti ponudu za posao u IT sektoru, kao grafički ili web dizajneri, a poneko će uspeti da se zaposli i kao programer.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Vodolije usmeriće vas da se posvetite domu i porodici. Sa voljenom osobom ćete planirati uređenje zajedničkog doma i saglasićete se da unesete neke novine, adaptacije, koje će vam oplemeniti prostor. To će vas zbližiti jer ćete se u pogledu predloga koje oboje budete imali o toj temi sasvim dobro slagati. Više vremena ćete provoditi zajedno. Druga polovina marta donosi vam više zabave i romantičnih zajedničkih trenutaka. Budite pažljivi 21. u mesecu kada Venera bude pravila kvadrat sa Marsom jer se nećete slagati oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Ulazak Venere u znak Riba će vam popraviti raspoloženje. Rešićete nesuglasice i poklanjaćete jedno drugom iskrene emocije i ljubav.

Ako ste slobodni:

Vaše polje ljubavi će biti prilično aktivno tokom marta. Jedna osoba je duže vreme u vašoj blizini i na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe ali vas ne privlači. Pokušaćete da joj to date do znanja ali bezuspešno. Sredinom marta upoznaćete nekog ko će vam se svideti na prvi pogled. Ubrzo će između vas dvoje doći do nadmetanja koje će izazvati i pozitivne i negativne trenutke. Prevagu će odneti međusobna privlačnost i odlučićete se da uđete u vezu sa tom osobom. Stariji Škorpioni će imati kratku ali strastvenu avanturu koja će im doneti očekivano zadovoljstvo. U drugoj polovini marta upoznaćete osobu koja će vam svojim kvalitetima privući pažnju ali će biti na distanci. Biće vam teško da je osvojite.

ZDRAVLJE

Potrebno je da više pažnje posvetite zdravlju. Mart će vam doneti promenljivo i osetljivo zdravlje. Moguća je angina, pojačan umor, napetost kao i hipertenzija. Češće kontrolišite krvni pritisak, izbegavajte preterane fizičke napore i bilo kakvo preterivanje, posebno u jelu i piću. Vaš imunitet će biti u porastu u drugoj polovini meseca. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne materija koje se nalaze u integralnim žitaricama i povrću. Krompir, šargarepa, keleraba, kao i spanać i sočivo su izvori materija neophodnih vašem organizmu i možete ih svakodnevno konzumirati. Semenke suncokreta, urma, kiselo mleko i masline jedite češće, kao i južno voće. Izbegavajte alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 15, 17, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA

NAJBOLJI PAROVI U HOROSKOPU: SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU?