in

VELIKI HOROSKOP ZA MART 2019-TE: LJUBAVNA AVANTURA, NOVI POČETAK A U ŽIVOT TI ULAZI NEKO KO ĆE TE OSTAVITI BEZ DAHA

BIK

POSAO

Venera, vaš vladar, na samom početku marta pravi kvadrat sa Uranom i upozorava vas da pripazite na nepredviđene smetnje koje vas mogu zadesiti u realizaciji planova povezanim sa oblastima transporta, putovanja i saradnje sa inostranstvom. Venera će ući u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere, gde ćete imati priliku da se istaknete i započnete jedan važan novi projekat, za koji planirate da vam donose napredak u karijeri i uveća trenutnu zaradu. 5. marta će Merkur krenuti retrogradno u vašem polju saradnika, a to će ometati vašu koordinaciju sa dobavljačima, partnerima, drugim preduzećima sa kojima sarađujete i usporavaće vas u radu. Uran će 6. marta ući u vaš znak. Uvidećete neophodnost unošenja niza promena u vaš dosadašnji način poslovanja kako biste uspeli da uhvatite korak sa sve obimnijom modernizacijom u tehnološkom i elektronskom smislu. To će od vas zahtevati da usvojite nove veštine, za šta će vam trebati i vreme i strpljenje. Najviše uspeha vas očekuje u poslovima koji su povezani sa društvenim institucijama. Merkur će 15. marta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti uspešnu reorganizaciju i unapređenje vaših saradničkih odnosa koji će nakon toga početi da se odvijaju na obostranu korist i zadovoljstvo. U trećoj dekadi marta Venera će praviti kvadrat sa Marsom i sekstil sa Jupiterom. Nailazićete na pritiske od strane nadređenih i suočavaćete se sa teškoćama zbog sopstvene tvrdoglavosti i insistiranja da obavljate vaše zadatke na način kako to uobičajeno činite. Imaćete problema sa prilagođavanjem na nove uslove rada. S druge strane ćete imati dobar osećaj za dobitne finansijske poteze i transakcije, što će uvećati saldo na vašem računu. Uspeh ćete imati na finansijskom polju. Nezaposleni Bikovi dobiće ponudu za novi posao u oblastima rada sa ljudima, kao što je posao savetnika u socijalnim i društvenim organizacijama. Možete se zaposliti i kao referent i administrativni radnik.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Obratite više pažnje na društveni život i izlaske jer će to početi da stagnira i vaš partner će biti nezadovoljan. Imaće potrebu da posećujete društvene manifestacije i zajedničke prijatelje ali vi nećete uspevati da se oko toga dovoljno organizujete. Potrudite se da više vremena provodite zajedno kako biste ispunili partnerovu potrebu za zabavom. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će u drugoj polovini marta praviti konjunkciju sa Neptunom i pokrenuće u vama osećanja koja ste potisnuli, što će vas činiti osetljivim i povremeno sklonim naglim reakcijama. Uz podršku voljene osobe ćete početi da se sve više emotivno otvarate i pokazujete vaša stvarna osećanja, umesto da ih krijete.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi marta nekoliko osoba koje će vam privući pažnju stavom, principima i nastupom, što će vas prijatno iznenaditi jer dugo niste bili u društvu toliko kvalitetnih ljudi. Jedna osoba će vam se posebno svideti jer će se izdvajati svojim društvenim veštinama, praktičnošću i ambicijom. Videćete sebe pored te osobe , što će vas motivisati da pokažete najbolji deo sebe. Privući ćete pažnju nekog drugog od novih poznanika, što će imati pozitivan ishod. Stariji Bikovi će otvoreno i bez okolišanja priznati osobi koja im se dopada da osećaju prema njoj emocije i da ne žele da čekaju dugo i razočaraju se. Vaša simpatija će vam pružiti šansu. Na vama je da opravdate dato poverenje.

ZDRAVLJE

Potrebne su vam svakodnevne fizičke aktivnosti i mnogo boravka na čistom vazduhu, izvan gradskih gužvi i smoga. Važno je da izdvojite potrebno vreme za odmor i relaksaciju. Na taj način ćete ojačati svoj imunitet i osećaćete se puniji energijom i odmorni. U suprotnom će biti pojačava vaša podložnost stresu i disajnim smetnjama. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više povrća i voća koje velikim delom treba da konzumirate presno. Možete da kombinujete razne vrste povrća kao što su cvekla, praziluk, celer, šargarepa i zelena salata. Od voća će vam prijati kivi, suvo grožđe, sušene smokve i kajsije. Kiselo mleko konzumirajte svakodnevno, kao i što više tečnosti, tj. vode.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 14, 19, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA

NAJBOLJI PAROVI U HOROSKOPU: SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU?