in

VELIKI HOROSKOP ZA MART 2019-TE: LJUBAVNA AVANTURA, NOVI POČETAK A U ŽIVOT TI ULAZI NEKO KO ĆE TE OSTAVITI BEZ DAHA

STRELAC

POSAO

Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i donosi vam iznenadne poremećaje na polju novca koji će se pojaviti u vidu vanrednih troškova i gubitaka zbog rizičnih investicija. To će vas navesti da se dodatno angažujete kako biste nadoknadili minus na računu. Venera će ući u znak Vodolije i započećete nove pregovore gde ćete imati originalni način predstavljanja vaših predloga, što će naići na bolji prijem od očekivanog. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta. Usporavaće vas u postizanju planiranih rokova. Otkrićete dosta toga na šta je potrebno da se vraćate i ispravljate greške i propuste. Bićete primorani da prolongirate određene rokove, reorganizujete planove i da ostvarite bolju koordinaciju sa kolegama i saradnicima. Ulazak Urana u znak Bika 6. marta usmeriće vas da promenite ponudu poslovnih usluga, tako što ćete ukinuti one koje vam donose manji profit od očekivanog i umesto njih postavite neke koje su još u eksperimentalnoj fazi ali su u skladu sa trenutnim trendovima. To će za kratko vreme doneti dobitke i stabilizovati vaš saldo na računu. Sunce i Merkur će praviti kvadrat sa vašim vladarom Jupiterom i izazvaće nesuglasice sa kolegama i nadređenima. Razlog će biti kašnjenje u završetku važnih projekata i nesporazumi u komunikaciji koji će dovesti do zastoja u razvoju radnih zadataka. U trećoj dekadi marta Venera ulazi u znak Riba i donosi vam bolji osećaj za saradnju na svim nivoima i pojačava vaše kreativne sposobnosti. Pokazaćete snalažljivost u poslovima vezanim za rad sa klijentima, u rukovanju finansijama, kao i u poslovima koji su vezani za oblasti medicine, knjigovodstva i hemijske industrije. Merkur će krajem meseca krenuti direktno i uspećete da ubrzate završetak najvažnijih projekata, što će se povoljno odraziti na vašu zaradu. Nezaposleni Strelčevi će pokazati veštine kojima će privući interesovanje poslovnih poslodavaca. Najviše ponuda za novi posao ćete imati u oblastima finansija i zdravstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će 5. marta krenuti retrogradno u vašem polju doma i porodice, što će dovesti do neslaganja sa emotivnim partnerom oko planova i dogovora u vezi sređivanja zajedničkog doma, ulaganja u adaptacije i raspodelu kućnih obaveza. Ovo će dodatno da se iskomplikuje sredinom meseca, kada ćete biti pod pritiskom okoline. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem 15. marta, doneće vam poboljšanje jer ćete i pored neslaganja oko nekih stvari, pokrenuti ostvarenje najvažnijeg i onoga u čemu možete da postignete kompromis. To će u drugoj polovini meseca dovesti do vidnog poboljšanja vašeg odnosa jer ćete oboje ulagati više energije i oduševljenja u zajedničke planove.

Ako ste slobodni:

Retrogradno kretanje Merkura, vladara vašeg polja ljubavi, koje traje od 5. do 28. marta, doneće vam potrebu za sigurnošću i počećete da tragate za osobom sa kojom biste mogli da se dobro slažete u ozbiljnom emotivnom odnosu. Doći ćete u kontakt sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi i prvo ćete obnoviti kontakt, da biste ubrzo počeli češće da se viđate i provodite vreme zajedno, a nakon toga ćete odlučiti da pokušate ponovo. Izbegavajte greške iz prošlosti . Nešto stariji Strelci će uvideti zašto ih izbegava osoba kojoj uporno pokušavaju da priđu. Reč je o osećajnoj osobi koju vaše veliko oduševljenje i optimizam mogu da uplaše. Pokušaćete da budete osećajniji. To će dovesti do rezultata.

ZDRAVLJE

Mars prolazi kroz vaše polje zdravlja i tu je slab, a 6. marta će Uran da uđe u znak Bika i dodatno će uticati na nestabilnost. To će vam doneti pojačanu osetljivost na stresne okolnosti što će izazivati psihosomatske smetnje. Najviše ćete imati probavnih smetnji, a moguća je upala uha, grla i sinusa. Bićete skloni i povredama usled nepažnje. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lakšu hranu sa većim procentom vlakana i vitamina. Prijaće vam grašak, prokulice, artičoke, sočivo i crveni pasulj. Od voća će vam najviše odgovarati avokado, jabuke i banane. Za dodatak ishrani uzimajte čia semenke i badem. Pojačajte B vitamin i pijte zeleni čaj sa dodatkom đumbira. Izbegavajte slatkiše i crveno meso.

SREĆNI BROJEVI

6, 14, 17, 21, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA

NAJBOLJI PAROVI U HOROSKOPU: SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU?