in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

RAK

Posao.

Profesionalni front može biti naporan u decembru. Neočekivane prepreke, zastoji i kašnjenja, testiraće vaše strpljenje i taktičnost.

Ključno je da ostanete smireni i uporni, jer vas rješavanje problema vodi ka većem uspjehu. Krajem mjeseca se može ukazati značajna prilika za novu saradnju i napredovanje u karijeri, koju ne treba da propustite.

Dozvolite svojoj kreativnosti i stručnosti da se razmahnu. Kada su u pitanju finansije, razmislite o traženju savjeta iz pouzdanjih izvora, prije nego što donesete važne odluke.

Ljubav.

Ovaj mjesec donosi različita i uzburkana osjećanja. Možete se sresti sa nekim iz prošlosti, što može pokrenuti razmišljanje o nezavršenim odnosima i neriješenim emocionalnim problemima.

Pažnja i preispitivanje doprinijeće zatvaranju. Prihvatite ovaj emocionalno naporan „posao“ kao priliku za rast i dublje razumijevanje sebe i svojih potreba u vezi.

Druga polovina mjeseca je povoljna za obnavljanje starih prijateljstava i stvaranje novih poznanstava i veza. Otvorite svoje srce mogućnostima i dopustite da vas sinhronicitet vodi ka smislenim vezama.

U partnerskim odnosima dolazi vrijeme za zaranjanje ispod površine i istraživanje podnožja ledenih brijegova, čiji vrhovi već neko vrijeme prave prepreke i probleme u vezi.

Nemojte se plašiti iskrenosti i otvorene razmjene, jer jedino tako možete postići dogovore o međusobnom prilagođavanju i kompromise koji će omogućiti da se ponovo povežete i popravite odnos.

Takođe, možete ustanoviti da je veza potrošena i da više ne želite da ulažete u nju. Emocionalno raščišćavanje do kraja godine, omogućiće vam da u sljedećoj nastavite dalje čistog srca.

Zdravlje.

Imate dovoljno energije i jasnoće, da se nosite sa svime što vam je na putu. Održavajte svoje mentalno, emocionalno i fizičko blagostanje.

Razmislite o alternativnim holističkim praksama kao što su akupunktura ili aromaterapija. Možete se pridružiti grupi za meditaciju i osjetiti dobrobiti kolektivne energije u nalaženju i održavanju ličnog mira i stabilnosti.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost