in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

RIBE

Posao.

Na profesionalnom putu imate stabilan napredak. Iako možda još ne vidite rezultate, postavili ste temelje za budući uspjeh. Saradnički i partnerski odnosi cvjetaju, ali nemojte oklijevati da izrazite svoje ideje i preuzmete zasluge za svoj doprinos.

Nemojte se nervirati ako se pojedini rokovi pomjere ili zbog drugih ne možete da završite zadatke na vrijeme – suočite se sa poteškoćama sa smirenošću i tolerancijom.

Neočekivani dobici vas mogu navesti da budete neoprezni, ali investirajte mudro i izbjegavajte impulsivnu potrošnju, upozoravaju zvijezde. Imaćete koristi od pravljenja planova za budućnost, a sa trenutnom planetarnom energijom, što su detaljniji, to bolje.

Ljubav.

Samoća ovog mjeseca može naslikati siv i težak emocionalni pejsaž – unesite više topline u svoje srce kroz prakse svjesnosti ili vođenje dnevnika, kako biste istražili svoja osjećanja, duboko ispod površine.

Potražite podršku prijatelja i članova porodice i imajte na umu da je u redu biti ranjiv. Razmislite o stručnom savjetovanju ili terapiji, kako biste stekli alate za rad na sebi, osnažili se i razvili više otpornosti.

U partnerskim odnosima možete osjećati potrebu da povratite kontrolu nad svojim ličnim svijetom. Odnosi mogu zahtijevati dodatno strpljenje i taktičnost, kada se pojave nesporazumi i konflikti.

Iskoristite ovo vrijeme da ojačate veze iskrenim razgovorom i razumijevanjem, kao i preispitivanjem i postavljanjem zdravih granica. U širem porodičnom okruženju, ovo je dobar period za okupljanja i razrješavanja osjetljivih pitanja.

Zdravlje.

Posvetite se sebi ovog mjeseca, što više možete . Redovna fizička aktivnost, čak i najblaže kretanje, donijeće fizičke i mentalne koristi, kao i promjene u ishrani.

Ako se osjećate umorno i bezvoljno, dozvolite sebi da imate period niske energije, pokažite samosaosećanje i nježnost i razmazite se malo – svi oblici njege dodirom će vam izuzetno prijatni (masaža, kozmetički tretmani, odlazak kod frizera). Izbjegavajte mentalno i fizičko naprezanje, odmarajte se dovoljno i obezbijedite sebi zdrav san.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost