in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

BIK

Posao.

Promjene su pred vratima. Budite otvoreni za nove mogućnosti, bilo da se radi o promjeni posla, novom projektu ili saradnji.

Uspostavljanje novih poslovnih kontakata može vam otvoriti vrata, koja su do sada bila zatvorena. Budite oprezni u poslovnim odnosima – nisu svakome važni vaši najbolji interesi.

Polovinom mjeseca možete se osjećati pokolebano i posumnjati u ispravnost svojih stavova i planova, ali kada prevaziđete sumnju i krenete ka svojim ciljevima, više se nećete osvrtati. Prihvatite promjene kao odskočnu dasku za dostizanje vrhunskog uspjeha.

Ljubav.

Vaše želje bi ovog mjeseca mogle da se materijalizuju. Univerzum je na vašoj strani, sve dok znate šta želite i otvoreni ste da to prepoznate. Slučajan susret bi mogao da preraste u vezu, najvjerovatnije krajem mjeseca.

Ključno je da budete iskreni u svojim namjerama, a ako se pojave sumnje u sebe, slijepe tačke možete rasvijetliti kroz razgovor sa osobama kojima vjerujete i koje su vam i ranije davale dobre savjete.

U partnerskim odnosima razumijevanje preovlađuje, a ako osjećate da ste se udaljili, planiranje vremena i zajedničkih aktivnosti tokom predstojećih praznika mogu vas zbližiti.

U iskrenim razgovorima možete otkriti da su ranije postavljene granice i prioriteti prevaziđeni i da morate napraviti prilagođavanja, pronaći kompromise i postaviti nove granice, da biste uspostavili ravnoteže. Prihvatanje pojedinih partnerovih navika i ponašanja doprinosi ličnom miru.

Zdravlje.

Energija raste, ali vodite računa da je pravilno usmjerite i da je ne rasipate. Napravite objektivnu procjenu spoljašnjih uticaja na vaše blagostanje. Možda treba da se udaljite od pojedinih ljudi i više posvetite sebi – ne treba vam ničije društvo da biste krenuli u teretanu ili se uključili u druge oblike grupnog vježbanja.

Slušajte svoje tijelo i odgovorite na njegove signale i potrebe. Mentalna i fizička detoksikacija mogu biti odličan način da se osvježite i osnažite.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost