in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

DJEVICA

Posao.

Decembar je mjesec rasta i napredovanja. Imate mogućnost da proširite svoje horizonte, kako u pogledu vještina i znanja, tako i u pogledu odgovornosti. Umrežavanje može igrati ključnu ulogu, tako da vam zvijezde savjetuju da ne izbjegavate društvene interakcije, uživo, kao i na mreži.

Razmišljajte o planovima za blisku budućnost. Može vam se ukazati prilika da pokrenete ideju koja može biti dugoročno uspješna i profitabilna. Kada su finansije u pitanju, bilo bi dobro da razmotrite svoj budžet i ažurirate strategije štednje.

Ljubav.

Ako ste slobodni, mogli biste se naći pred izazovom da obnovite vezu iz prošlosti. Neophodno je da budete pošteni prema sebi i da jasno sagledate svoje motive. Da li je to nostalgija ili način da ne budete sami ili se zaista radi o vrijednom odnosu, za koji sada oboje imate više pameti i snage?

Razmišljaćete o sebi i preispitivaćete se više nego inače, ali ovaj period samorefleksije će vam biti koristan na duge staze, omogućavajući vam da se dublje povežete sa svojim bićem.

U partnerskim odnosima možete dospjeti do dubljeg nivoa razumevanja i međusobnog poštovanja, što će produbiti i obogatiti vaš odnos. Sjetite se tog novog kvaliteta u svojoj vezi kada dođe do nesuglasica i sukoba – uglavnom zato što vi gubite strpljenje.

Sagledajte položaj partnera i njegove potrebe sa više empatije i velikodušnosti. Izbjegnite svako „kačenje“ oko sitnica i „hvatanje“ za svaku riječ. Sukobi vjerovatno nisu slika problema u vezi već prelivanje nervoze, stresa i straha, zbog okolnosti kojima ste pritisnuti.

Zdravlje.

Budnost je ključna za vas ovog mjeseca, a to znači prisutnost i uzemljenje u sadašnjosti. Da biste ostali uključeni i pažljivi, praktikujte majndfulnes tehnike i održavajte svoje navike redovnog života – zdrav san, uravnotežena ishrana, umjereno kretanje.

Uvedite temeljno istezanje i zagrijavanje u rutinu vježbanja, kako biste izbjegli probleme sa zglobovima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost