in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

ŠKORPIJA

Posao.

Profesionalni izazovi su neizbježni, ali dolaze sa vrijednim porukama. Udubite se u rješavanje problema sa strpljenjem i asertivnošću. Inovativan pristup može biti ključ za prevazilaženje prepreka. Događaji i radionice umrežavanja mogu ponuditi nove perspektive i otvoriti nove mogućnosti.

Kada dijelite svoje ideje, osigurajte da je vaša intelektualna svojina zaštićena. Bićete fokusirani na stvaranje i iskorak ka nečem novom, a možda ćete nešto morati da procijenite drugačijim mjerilima od onih koja su do sada važila.

Ljubav.

Ukoliko tražite novu vezu, neka vam srce bude otvoreno, a namjere jasne. Imaćete mnogo prilika za upoznavanje i flert, a da biste ostvarili potencijale i manifestovali svoje želje, potrebno je da ostanete prisutni i uzemljeni u sadašnjem trenutku.

Podrška prijatelja će vam biti dragocjena i pružiće vam emocionalnu njegu, dok prolazite kroz neizvijesnosti i sumnje.

U partnerskim odnosima možete iskusiti trenutke ponovnog otkrivanja i rasplamsavanja strasti, kao i suočavanja sa neriješenim pitanjima i problemima, koje sada možete zajedno razmotriti, sa više smirenosti i objektivnosti.

Porodični događaj ili okupljanje može vam pružiti uvid u generacijske obrasce, što vam može pomoći da sagledate objektivno svoje ponašanje i osvijetlite pojedine slijepe uglove. Zajedno možete proširiti horizonte i stvoriti nove priče za buduće generacije.

Zdravlje.

Vrijeme je da preuzmete proaktivan pristup svom ukupnom blagostanju. Fizičke aktivnosti poput planinarenja, džogiranja ili plesa, mogu poboljšati vaš nivo kondicije, dok vam istovremeno donose emocionalni ventil i mogućnost da jasnije razmišljate pri procesuiranju svojih osjećanja.

Hranite se uravnoteženo i istražite prakse kao što su meditacija, zvučna kupka ili drugi oblik terapije za opuštanje i povezivanje sa sobom.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost