in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

JARAC

Posao.

Ključ uspjeha u decembru jeste poznavanje sebe i onoga što se sposobni da postignete, a kreativnost je vaša supermoć u profesionalnim aktivnostima. Razmišljajte van okvira, predlažući svježe ideje i inicijative.

U posljednjoj sedmici decembra može se pojaviti jedinstvena poslovna prilika ili partnerstvo . Pristupite ovome sa marljivošću i entuzijazmom, jer ima potencijal da dovede do uspona karijere.

Moguće nesuglasice u profesionalnom okruženje riješićete uz pomoć efikasne komunikacije i smirenosti.

Ljubav.

Sredinom mjeseca možete upoznati nekog ko vam skreće pažnju i ko neće dozvoliti da ostanete neopredijeljeni i distancirani.

Doduše, najviše pažnje treba da posvetite razgledanju svog šarolikog emocionalnog pejsaža i da zapazite da vrhunci ushićenja i doline introspekcije služe istoj svrsi – dubljem razumijevanju sebe i ličnom razvoju.

Dozvolite sebi da osjećate bez osuđivanja, pronađite kreativne načine da kanališete svoja osjećanja i povežete se sa sobom na dubljem nivou.

Ovog mjeseca je vrijeme za preuređenje u vašem emocionalnom prostoru. Presipitivanje odnosa i obaveza i duboko razmišljanje, donose uvide o uzajamnosti, davanju i primanju.

Samopoštovanje se reflektuje kroz reciprocitet. Ako ne primate koliko dajete, možete odlučiti da pokušate da dobijete ono što vam je potrebno od partnera ili da potražite otvorenijeg i velikodušnijeg partnera.

Ako vam treća opcija pada na pamet, da potražite ono što vam je potrebno van veze, preispitajte svoje motive. Da li zaista ne želite da povrijedite partnera i samo vam je potreban ventil.

Zdravlje.

Naglasak je na mentalnom blagostanju, tako da zvijezde preporučuju da se fokusirate na aktivnosti koje vas smiruju, opuštaju i uzemljuju, poput joge ili vođenja dnevnika.

Obezbijedite tijelu dovoljno kvalitetnog goriva uz pomoć uravnotežene ishrane, hidratacije i zdravog sna.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost