in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

BLIZANCI

Posao.

Period rasta i ekspanzije u karijeri počinje. Novi projekti i zadaci nisu samo prilike za bolju zaradu već i za lični razvoj. Budite otvoreni za učenje od mentora, saradnika, starijih kolega, a ukoliko se ukaže prilika za dodatnu edukaciju, iskoristite je.

Timski rad donosi značajne pomake, a projekat koji nije obećavao, može biti plodonosan. Vjerujte svojoj intuiciji kad donosite odluke i prihvatite sve izazove kao priliku za učenje.

Možete dobiti iznenađujuću ponudu koja najavljuje pozitivne promjene u karijeri, ali budite oprezni sa novcem i ulaganjima. Ne dijelite svoje planove i ideje ni sa kim ko nije direktno uključen, upozoravaju zvijezde.

Ljubav.

Tema ovog mjeseca je ponovno povezivanje. Postoji kosmički podsticaj da izliječite stare rane, popravite poremećene odnose, zatvorite pojedine emocionalne krugove i otvorite nove.

Ovog mjeseca možete upoznati nekog sa kim ćete u startu imati onaj osjećaj da se znate oduvijek, kao što se to dešava među srodnim dušama. Lično sazrijevanje i rast donose veću spremnost za otvorenu komunikaciju i prihvatanje.

U partnerskim odnosima dajte prednost otvorenoj komunikaciji i odvojte vrijeme da cijenite ljubav i podršku koju imate. Možete osjećati više potrebe za samoćom i preisptivanjem.

Uronite duboko u svoja osjećanja, kako biste pronašli uzorke problema i nezadovoljstva, koje zatim možete podijeliti sa partnerom i pronaći konstruktivna rješenja. Praktikovanje afirmacija i zahvalnosti može vam pomoći da pronađete lični mir i produbite svoju vezu.

Zdravlje.

Pravilna ishrana duha i tijela je najvažnija u decembru. Tražite ravnotežu u svim dimenzijama zdravlja, od zdrave hrane, preko kretanja i sna, do mentalnih tehnika i sadržaja koji angažuju vaš intelekt.

Dočekajte kraj godine sa visokim nivoom energije, uz pomoć održavanja fizičke, mentalne i emocionalne ravnoteže.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost