in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

LAV

Posao.

Naporan period je pred vama. Vaša radna etika je besprijekorna, a drugi to uzimaju u obzir, tako da je važno da ostanete pozitivni, šta god se dešava oko vas.

Može vam biti teško da zadržite strpljenje prilikom odlaganja i pomijeranja rokova, ali ne jurite naprijed po svaku cijenu – sačekajte pravi trenutak, koji je blizu. Iskoristite to vrijeme da usavršite svoje vještine i naučite nove, kako biste bili spremni kada se prilika pojavi.

Vaš uticaj na atmosferu u profesionalnom okruženju je veliki – svi će vam biti zahvalni ako uspijete da ostanete konstruktivni i dobro raspoloženi.

Ljubav.

Vi se ovog mjeseca morate pozabaviti neraščišćenim računima iz prošlosti – bivše veze, porodični odnosi, prijatelji od kojih ste se udaljili, zahtijevaju vašu pažnju, obradu osjećanja i emocionalno zatvaranje. U ličnim interakcijama budite oprezni i taktični, jer se stari nesporazumi mogu pojavati sa istim nabojem.

Upotrijebite empatiju i objektivno razmišljanje, da biste razumjeli drugu stranu i popravili odnose. Pojava starog prijatelja može probuditi nostalgiju i želju da obnovite bliskost.

U partnerskim odnosima se možete kretati po nestabilnom terenu emocionalnih uspona i padova. Biće dana kada ćete biti preplavljeni radošću i dana kada ćete se osjećati udaljeno, povrijeđeno, ljuto.

Neophodno je da ostanete usidreni u samosvijesti i ljubavi prema sebi, da biste stekli dublje uvide i prepoznali plime i oseke kao dio procesa ličnog rasta, koji utiče na dinamiku odnosa. Iskoristite romantične trenutke da se povežete, probudite strast i osnažite ljubavna osjećanja.

Zdravlje.

Prava mjera fizičkih aktivnosti i meditacije svjesnosti, doprinijeće podizanju i održavanju visokog nivoa energije. Vašem tijelu je dovoljna uravnotežena rutina vježbanja, a vaš duh žudi za smirenošću.

Pronađite utjehu u druženju sa sobom, povezivanju sa prirodom, čitanju, slušanju muzike. Ispunite svoju potrebu za odmorom i obezbijedite sebi zdrav san.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost